400g broilerin fileesuikaleita
parsakaalia sopivasti
1 pkt voimakasta Koskenlaskijaa
1 prk kermaa
juustoraaste
mausteita
(suolaa hieman, currya, valkosipulia, mustapippuria)
Paista broilerisuikaleet voissa. Laita parsakaalit vuokaan ja levitä kypsät
kanapalat päälle.
Laita paistinpannulle purkki kermaa ja sekaan paketti Koskenlaskijaa
viipaloituna. Keittele kunnes Koskenlaskija on sulanut. Mausta.
Kaada kastike vuokaan broilerin ja parsakaalin päälle, sekoittele hieman vuoassa.
Ripottele päälle juustoraastetta. Laita 200 asteiseen uuniin n. 40min, jonka jälkeen
pistä uuni pois päältä ja hauduttele jälkilämmössä n. 30min.
Ja ei muuta kuin nauttimaan!
Avokkikin ylisti ruokaa kovasti. Oli erittäin maistuvaa! Tottakai se on, kun on kermaa ja koskenlaskijaa :D
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti