maanantai 27. toukokuuta 2013

27.5.13

Syömiset:
klo 08:00 (kotona)
- kaksi kupposta kahvia kevytmaidolla
- rahkajogurtti banaanilla
klo 11:30 (kotona)
- salaatti (jääsalaatti, kurkku, tomaatti, punasipuli, kinkkusuikale, keitetty kananmuna)
- ruisleipä margariinilla ja kalkkunaleikkeleellä
klo 14:15 (töissä)
- lindahls cottage cheese ananas (maistoin ekaa kertaa ja menihän se puoli purkkia ihan ok, kunnes alkoi puistattaa.. en osta enää!)
- pikkiriikkinen leipäpala margariinilla
klo 17:00 (töissä)
- kasvissosekeitto
- lasillinen rasvatonta maitoa
klo 19:30 (kaupungilla)
- hedelmäturkinpippuripehmis
klo 21:15 (kotona)
- viinirypäleitä

- kaksi hedelmäkarkkia päivän aikana

Liikkumiset: 
- sali 50min + salille pyöräily 4½km x 2

Viikonloppu meni perheen kanssa oleskellessa. Perjantaina en sitten saanutkaan itseäni salille, vaan aloin siivota heti kun pääsin töistä kotiin. Sitten piti vielä käydä kaupassa ja sen jälkeen äiskä, iskä ja pikkusisko jo saapuikin. Illalla tein mustikkapiirakkaa ja sitä syötiin jäätelön kera. Lauantaina kävin ystäväni kanssa kahvilla ja söin suurensuuren pullan kahvin kaverina. Lisäksi käytiin illalla perheen kanssa syömässä ja jälkkäritkin otettiin. Sunnuntaina sitten tehtiin avokin kanssa itsetehtyjä hamppareita.. Että näin mukavasti etenee tää mun elämäntapamuutos.

Mulla menee yleensäkin viikonloput melko huonosti syömisten suhteen. Sunnuntai-iltana sitten masentuneena lupaan itselleni tsempata viikolla. Mutta ei se viikon tsemppi oikeen auta mitään, jos vetää viikonloput aivan läskiksi. Perskele sentään..

Perjantaina paino oli muuten tasan 58kg, kun se edellisenä perjantaina oli 57,8kg. On se kumma, kun alkaa taas vähän enemmän kiinnittää huomiota syömisiinsä, niin paino vain nousee. Mutta toivon mukaan tuosta edes osa olisi menkkaturvotusta!

Huomenna en ehdi liikkumaan, joten pidän vapaapäivän siittä. Mulla on eka töitä 9-15.30 ja sitten vielä illalla 17.30-20 ja siitä äkkiä kotia nukkumaan että jaksaa viideksi takaisin töihin. Kiirettä pittää!

Viimeistä toukokuun viikkoa viedään! Ihan huikeeta! :) Kesäkesäkesä!

1 kommentti: