torstai 30. toukokuuta 2013

29.5.13

Heipähei! Toukokuun viimeisiä viedään ja töissä on ollut sen verran hulinaa, että olen ollut poikki joka ilta eikä aikaa kirjoittamiselle ole ollut. Nyt kuitenkin eilistä ruokapäiväkirjaa ja liikuntoja.

Syömiset:
klo 04:00
- ruisleipä margariinilla ja kalkkunaleikkeleellä
- kaksi kupposta kahvia kevytmaidolla
klo 08:00
- fit-rahkaa ananaksella
- ananasmehu
klo 08:45
- kupponen kahvia kevytmaidolla
- pieni pala mariannekakkua
klo 11:00
- lihapullia 5kpl
- porkkana-appelsiini -salaattia, hieman salaatinkastiketta
- pieni ruisleipä margariinilla
klo 12:30
- kaksi kupposta kahvia kevytmaidolla
- pala mustikkapiirakkaa
klo 14:00
- mustikkapiltti
klo 16:30
- kupponen kahvia kevytmaidolla
klo 18:00
- salaatti (jääsalaatti, kurkku, tomaatti, kukkakaali, kananmuna, hieman salaatinkastiketta)
klo 22:00
- banaanilättyjä, vadelmahilloa ja kermavaahtoa
- lasillinen kevytmaitoa

Sain eilen päähäni tehdä iltapalaksi niitä paljon puhuttuja banaanilättyjä, tai mun mielestä ne on kyllä enemmänkin banaanimunakkaita. Uusimmassa Fit-lehdessä oli ohje lätyille ja ohjeeseen tuli 2 isoa banaania ja 4 kananmunaa sekä hieman leivinjauhetta. Tein kuitenkin hieman eri ohjeella eli laitoin 3 banaania ja 3 kananmunaa, hieman leivinjauhetta ja vaniljasokeria. Nämä kaikki blenderissä sekaisin ja paistetaan miedolla lämmöllä paistinpannulla öljyssä tai voissa.

Fit-lehdessä lätyt olivat näin hyvännäköisiä... Mutta kaikki ei mennytkään kuten elokuvissa..

Tadaa! :D 

Minun kärsimätön luonteeni ei oikein sopinut lättyjen paistamiseen. Onneksi avokki tuli kotiin ja jatkoi paistamista ja saatiinkin muutama ihan lätynnäköinenkin :D Ihan hyviä nämä kuitenkin olivat, mutta taidan pitäytyä ihan oikeissa lätyissä. Niitä kun tulee niin harvoin kuitenkin tehtyä.

Sitten eiliset liikkumiset:
- pyöräilyä 9km (kävin kaupassa)

Mulla alkaakin kesäloma odotettua aikaisemmin eli jo tämän viikon jälkeen. Enää siis kaksi työpäivää ja tää lompsii lomille! Tosin parin kuukauden työttömyyshän se odottaa eli maanantaina heti aamusta työkkäriin muiden sekaan. Ensi viikosta eteenpäin en voi siis syyttää kiireitä, töitä yms. jos en saa itseäni liikkeelle. Olen jo pohtinut mielessäni, että herään jokaisena aamuna aikaisin ja hoidan liikunnat pois heti aamusta. Sitten on koko päivä aikaa mm. löhötä rannalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti