sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Helteistä sunnuntaita

Pyydän kovasti anteeksi kolmen viikon hiljaisuutta! Olen monen monta kertaa tullut jo kirjoittelemaan tänne, mutta todennut kuitenkin, ettei ole mitään kirjoitettavaa. Viimeiset kolme viikkoa ovat menneet niin ja näin. Pieniä motivaatio-ongelmia on ollut havaittavissa ja niin tuntuu monella muullakin elämäntapamuutos-bloggaajalla olevan. Nimittäin ainakin mun lukuluetteloni on tämän toukokuun aikana kummasti hiljentynyt.

Viikoilla 18 ja 19 kävin salilla tasan yhden kerran. Tällä viikolla sain kuitenkin itseäni niskasta kiinni ja kävinkin kolme kertaa salilla :) saleilufiilis on taas kohillaan eikä tänään haitannut yhtään olla salilla, vaikka ulkona olikin auringonpaiste ja helle. Tulihan siinä hommassa kuitenkin h-i-k-i! Join kaks kertaa enemmän vettäkin salilla kuin normaalisti.


Vinkkasin viimeksi kirjoitellessani eräästä mukavasta tapahtumasta heinäkuussa, jolloin olisi ihan jees olla pikkuisen timmimmässä kunnossa. Nimittäin viime viikonloppuna varasimme ystäväni kanssa viikon kaupunkilomareissun heinäkuuksi. Kaupungista löytyy myös rantaelämää. Edessä on siis mun elämäni ensimmäisten bikinien osto enkä haluaisi näyttää niissä ihan merimakkaralta.. Haluaisin myös kivan hellemekon, mutta tämä mun pömppis saa kaikki mekot näyttämään mun päällä äitiysmekoilta. Tai sitten en vain osaa ostaa kropalleni sopivaa mekkoa.



Viime viikolla jätin hiilareita vähemmälle, karsin mm. aamupuurosta. Syömiset menivätkin viikolla hyvin, mutta viikonloppuhan sieltä tuli.. Perjantai-iltana mäkkäriä. Lauantai-yönä rullakebabbia. Tänään kiinalaista. Miksi en vain voi kieltäytyä noista?? Pitää päätäni kylmänä ja vain kieltäytyä? Tässä asiassa mulla on toden totta tekemistä!

Kävin perjantaiaamuna pitkästä aikaa vaa'alla ja sehän näytti mukavasti 57,8kg. Luulin, että se olisi ollut enemmän, mutta ei onneksi. Tästä on hyvä taas lähteä eteenpäin.

Nyt meen pyörittelemään hulavannetta. Sitäkin ajattelin alkaa nyt päivittäin/joka toinen päivä pyöritellä. Vihaan vatsojen tekemistä salilla ja tuo on oiva kampe vahvistamaan syviä vatsalihaksia. Se aktivoi myös lähes kaikkia keskivartalon lihakset.

Seuraavaan kertaan! :) eli huomiseen, jolloin tulen aivan varmasti kirjoittelemaan tänne ruokapäiväkirjaa. Se oli lupaus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti