tiistai 26. heinäkuuta 2011

Menetelmät

Karppaus:
toimivaksi todettu touko-kesäkuun aikana, jolloin -3kg. Ne kilot on kyllä tullut jo iloisesti takaisin. Lähinnä perunan/riisin/pastan/leivän/sokerin välttely. Kerran kuukaudessa (voi tuottaa pienoisia vaikeuksia) ajattelin suoda itselleni yhden hiilaripitoisen päivän, jolloin saan syödä esim. pizzaa, hampparia, pastaa, karkkia, jos mieli tekee.

Wii My Fitness Coach: Dance Workout:
viime syksynä hankittu Wii-konsoli otetaan todenteolla käyttöön. Viime viikolla hankittu uusi peli, jota on jo pariin kertaan testattu ja hyväksi todettu: 10min jälkeen hiki valuu norona ohimoilla. (Voi myös johtua rapakunnosta..)

Salillakäynti:
Ajattelin aloittaa myös salillakäynnin. Ja tähän toimintoon ajattelin ottaa kaveriksi rakkaan avopuolisoni, joka on yhtä sohvaperunoitunut kuin minäkin. Aloitusajankohtaa en vielä tiedä, mutta toivottavasti hyvin pian.

Lenkkeily:
Lähinnä kävelylenkit ja ennen lumien tuloa pyörälenkit.

NewBikiniMe:
Tänne blogin puolelle ajattelin joka päivä kirjoitella päivän liikunnat ja syömiset sekä onnistumiset ja epäonnistumiset. Olen aikoinaan todennut blogin olevan hyvä apuri ja kannustaja laihduttamiseen. Jos julkistan liikkumiseni ja syömiseni kaikelle kansalle, repsahduksiakin tulee luultavasti vähemmän.

Punnitus/mittauspäivä:
Punnitus/mittauspäivä on joka viikon perjantai (aamu).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti