sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Viikonloppu...

En edes kehtaisi julkisesti kertoa, mitä kaikkea p*skaa olen viikonlopun aikana syönyt.. Ehkä se on kuitenkin tunnustettava.

Perjantaina mm. mannapuuroa, kanaa, riisiä, parsakaalia, sipsiä, suklaata, alkoholia, yöllä hampurilainen (josta söin vain kuitenkin puolet!). Lauantaina oli hieman heikohko olo.. Päivällä en syönyt mitään, iltapäivällä ennen junaan menoa kävin syömässä puolikkaan pizzan, junassa söin karkkia ja kotona jatkoin samalla linjalla ja avarin Pringles-putkilonkin. Jotenka hyvin terveellinen oli tuo lauantai...

Kävin tuossa juuri puntarilla ja kauhukseni se näytti 1,5kg enemmän kuin vielä viime viikolla, joten huomenna on hyvä aloittaa laihistelu! En vielä julkaise lukemaa. Illalla pläjäytän koko komeuden tänne blogiin kuvien, cm ja kg kanssa!

Huomenna alkaa siis ahkera aherrus, työt ja dieetti. Minun pitäisi olla reippaana töissä jo 6.15. En tiedä, miten se onnistuu.. Tänäänkin minulla oli herätys soimassa klo 8 ja huomasin vielä 8.50 makaavani sängyllä. Huomenna olisi herättävä ainakin 5.15.. Huh. Kuulostaa pahalta. Onneksi on kuitenkin vain 7h päivä ja pääsen töistä kotiin nokosille. Tuskin kuitenkaan saan nukuttua, kun huomenna on se tatskajuttukin, kääks!

Avokki muuten hommasi töittensä kautta jotain kaupungin urheilu/kulttuurilippuja, joilla saa alennusta mm. leffoista ja liikuntapaikoista. Mehän lähdetään pelaamaan vaikka sulkapalloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti