sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Vko 15

Vko 15 liikunnat:
Ma: kävelylenkki 45min
Ti: sali 1h 15min (10min alkulämmöt crossarilla, 5min loppulämmöt pyörällä)
Ke: kävelylenkki 55min, 5,8km
To: sali 1h 5min (10min alkulämmöt crossarilla)
Pe: välipäivä
La: sali 1h 15min (10min alkulämmöt crossarilla, 5min soutua lopuksi)
Su: kävelylenkki 52min, 5,2km

Tämä viikko on ollut liikuntojen osalta parhain! Yhteensä 6 liikuntakertaa ja yks välipäivä :) välipäivänäkään en suinkaan makoillut sohvalla tekemättä mitään, vaan kävin shoppailemassa kaupungilla semmoset kolmisen tuntia. Mutta sitä ei voi liikunnaksi laskea. Eilen käytiin illasta myös keilaamassa tunteroinen, mutta en laske sitäkään liikunnaksi.

Mulla oli tämän päivän kävelylenkillä Sports Tracker päällä. On kyllä mukava ohjelma :) ei tarvitse lenkin päätteeksi mennä nettiin karttapalveluun mittaamaan käsipelillä matkan mittaa, vaan ohjelma kertoo sen suoraan. Kaloreita ohjelman mukaan kului 220, mutta voikohan tuohon luottaa? Huomasin jälleen tänään, että mulla oli ihan liikaa vaatetta päällä. Paljon vähemmän mulla oli vaatetta kuin edellisellä lenkillä, mutta asteitakin tänään oli +9 ja aurinko porotti lämpimästi. Eli ensi kerralla sitten vielä vähemmän takin alle! Kesä se sieltä pikkuhiljaa hiipii :) tänään ei tarvinnut edes liukastella, ihan sulat olivat pyörätiet. Muutamassa päivässä kelit muuttuneet ihan hirmusesti!

Ensi viikonloppuna me lähdetään ehkä reissuun, joten perjantaista sunnuntaihin tuskin tulee hirveästi liikuttua. Mutta tässä kuitenkin ensi viikolla alustavaa suunnitelmaa:

Vko 16 suunnitelma:
Ma: salitreeni
Ti: kävelylenkki
Ke: salitreeni
To: spinning
Pe: ?
La: ?
Su: ?


2 kommenttia:

  1. tietokone takaisin olohuoneen pöydälle, joka ilta joutuu pettymään kun NewBikini ei oo päivitellyt

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha :D täytynee kyllä myöntää, että olen todella laiskistunut blogin suhteen. yritän tehdä parannuksen ja ottaa itseäni niskasta myös blogin suhteen :)

      Poista