sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Vko 16 ja liikkumisen iloa!

Minusta on näköjään kehkeytynyt sunnuntaibloggaaja. Tällä hetkellä blogin kirjoittaminen ei ole ihan päällimmäisenä mielessä kotiin tullessani tai edes tylsyyden iskiessä. Musta tuntuu, ettei mulla oo mitään sen kummempaa kirjoitettavaa kuin liikuntapäiväkirjat enkä ruokapäiväkirjaakaan jaksaisi aina päivitellä. Tosin, sitähän en ole tehnytkään nyt pitkään aikaan.. Jospa minä ottaisin itseäni bloginkin suhteen niskasta kiinni!

Liikunnat ovat sujuneet taas oikeinkin mallikkaasti :)

Ma: sali 1h 10min (alkulämmöt crossarilla 10min)
Ti: kävelylenkki 40min
Ke: sali 1h + pyöräily salille ja kotiin 4½km + 4½km
To: spinning 40min
Pe: välipäivä
La: pyöräily 6.3km / 25min + 6.6km / 24½min
Su: sali 1h 5min + pyöräily salille ja kotiin 4½km + 4½km

Mulla on nyt ollut kävelylenkeillä ja pyöräillessä Sports Tracker päällä ja voi vihna on kiva vehje!

Tiistain kävelylenkillä oli pituutta 4.30km ja kestoltaan tarkalleen 00:40:21. Keskivauhti oli 6.4km/h.
Keskiviikkona pyöräilin salille ekaa kertaa ja matkaa kertyi tarkalleen ottaen 4.47km. Tuohon matkaan meni aikaa 00:15:09 ja keskinopeus oli 17.7km/h.
Lauantaina kävin pyörällä kirppiksellä. Menomatka oli 6.31km, kestoltaan 00:25:09 ja keskinopeus 15.1km/h. Huomaa kyllä, että menomatkalla oli hirrrrvittävä vastatuuli. Huh! Meinasi usko loppua puolivälissä matkaa :D kotimatkalla päätin mennä hieman eri reittiä. Halusin samalla testata kumpi reitti oli pidempi. Kotimatka oli 6.63km, aikaa meni 00:24:40 ja keskinopeus oli 16.1km/h. Tällä etapilla oli myös yhdet valot, jotka vähän hidasti tahtia, mutta myötätuuleen sain ajella.

Syömiset taas eivät ole sujuneet niinkään mallikkaasti. Olen tällä viikolla syönyt mm. kaksi turkinpippuripussia, ihan vain itsekseni. Kaurakeksejä, itsetehtyä daim-piirasta, pizzaa ja mitähän vielä. Eli sanomattakin on selvää ettei herkkulakko ole pitänyt. Perjantaina paino oli edelleen 57,8kg eli +-0 edelliseen viikkoon.

Mutta vaikka syömiset menevätkin vähän niin ja näin, olen tooooodella innoissani siitä, että alan nauttia liikkumisesta! Salille ja lenkille lähtö ei ole enää pakkopullaa. Nautin salilla käymisestä todella ja lenkkeilykin on aivan mahtavaa näillä keleillä! Ihanaa vihdoinkin kokea liikkumisen ilo :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti