sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Loppurutistus ennen kesää

Huomenna starttaa loppurutistus kesää kohti! Mikä tarkoittaa sitä, että kiinnitän entistä enemmän huomiota syömisiini ja alan liikkumaan kunnolla. Lähtökohdat ovat hyvät, sillä perjantaina paino näytti 56,7kg eli paino ei edelleenkään ole noussut yli 57kg, vaikka olenkin syönyt miten sattuu enkä ole liikkunutkaan. Edellisestä perjantaista paino on tippunut -200g.

Huomisesta lähtien alan taas kirjaamaan tänne blogin puolelle ylös päivän syömiset ja liikkumiset. Tavoitteena olisi vältellä roskaruokaa ja muita herkkuja kesäkuuhun asti. Saas nähdä, miten onnistun.. Kovasti myös mietityttää se, että pystyisinköhän tiputtamaan loput kolme kiloa kesäkuuhun mennessä..? Tässä olisi vähän yli kuukausi aikaa.. Jos olisin oikein tomerana, saattaisin onnistuakin!

Onneksi tässä alkavat ilmatkin jo vähän enemmän suosia! Nimittäin edelliseen postaukseen verrattuna ulkona näyttää aivan erilaiselta! Aurinko paistaa ja lumet ovat alkaneet sulaa supervauhtia :) Ehkä se kesä tulee sittenkin! Voisin jopa korkata pyörälenkitkin tällä viikolla :)



Kesällä haluaisin niin uskaltautua ostamaan elämäni ensimmäiset bikinit ja käyttämään niitä myös!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti