torstai 5. huhtikuuta 2012

Tilaus

Nyt se kolmaskin viikon tavoite meni ihan pyllylleen.. Nimittäin se torstailenkki. Eilen illalla huomasin, että mulla on töissä kaikki omistamani ulkoiluhousut. Toisaalta, saattaisihan tuolla tareta jo collegehousuillakin, jos alle laittaa kalsarit. Mutta ne collegehousutkin taitaa olla pyykkikopan pohjalla. No, huomenna sitten.. Ja lauantaina, ja sunnuntaina ja maanantaina!

Mutta nyt niitä ihan oikeita treenivaatteita eli Elloksen tilaus olkaapas hyvät! Esittelin viime viikolla muutamat itseäni miellyttävät treenivaatteet ja itseasiassa tilasinkin Ellokselta kaikki ne neljä vaatekappaletta, jotka postauksessa esiintyi. (Se yksi paita oli Topsportin.) Eilen sain tekstarin, että voin ne noutaa lähikaupasta.

Tilasin vaatteista pienimmän mahdollisen koon eli 34/36, koska Elloksella on ihan hirveän suuret koot. Olen normaalisti semmoista 36/38/40 luokkaa riippuen valmistajasta ja ylä- ja alakropasta. Kuvissa eka on Elloksen sivuilta bongattu myyntikuva ja sen jälkeen vaate päälläni.

Paidat on ehkä hippasen liian isoja päälläni pienimmästä koosta huolimatta, mutta peittääpähän ainakin vatsamakkaran.
Tämän aion pitää! Huom! Nuo munakuppihousut on ihan omasta takaa :D



 
Tämäkin paita liian suuri, mutta pidän sen silti.

 
Takki oli aivan ihana!

Ja sitten housut, jotka antavat vartalolleni lisää muotoja :D
Housut ovat kokoa 34/36, olisi pitänyt tilata 36/38. Arvoin pitkään, tilaanko housut vaiko enkö, ei olisi pitänyt tilata ollenkaan. En oikeastaan nimittäin tekisi näillä yhtikäs mitään muutenkaan.
Mulla on kyllä ihan eriparia ylä- ja alakroppa..

4 kommenttia:

  1. Repesin munakuppihousuille :D Nuo alemmat housut ois varmaan kivat jos ois sen kokoo just suurempi! :) mää pidän kokoa suurempia housuja (paitsi juostessa) jumpalla ja salilla, ku tykkään että on liikkumavaraa :)

    VastaaPoista
  2. Munakuppihousut... anteeksi, nauroin ääneen :D

    Tuo takki on todella siisti :)

    VastaaPoista
  3. Saa nauraa, on nuo housut kyllä sen verran koomiset :D! Itsekin nimittäin hihittelin niille :D

    Takista pidän itsekin todella paljon :) vähän lämpimämpiä kelejä vain odotellessa, koska tuo on melko ohut kuitenkin.

    VastaaPoista