maanantai 2. huhtikuuta 2012

Viikon tavoitteita

Viikonlopusta anoppilan luona selvitty kunnialla. Tosin, anoppilassa vietin vain yhden yön ja se kyllä riitti vallan mainiosti. Huh huh. Mitäs sitten tein viikonloppuna? Söin ja join. Ja nyt on ihan sen mukainen fiiliskin.. Turvottaa ja inhottaa ja mitä kaikkea! Mitähän kaikkea sitä tulikaan syötyä.. Yhteensä viikonlopun aikana kaksi pussia karkkia (tosin kahteen pekkaan avokin kanssa). Lauantaina käytiin ravintolassa syömässä, tosin söin siellä melko terveellisesti: lohta, jättikatkarapuja ja uuniperunaa. Lauantaina illalla meni sitten hieman sipsiä ja kuorrutettuja pähkinöitä, niin ja siideriä. Eilen syötiin pizzaa ja vähän jätskiä. Olisihan tuo pahemminkin voinut siis mennä!

Tämä viikko on ihanan lyhyt, tosin mulla on torstaina erittäin ärsyttävä iltavuoro, joka alkaa vasta vähän ennen kolmea ja loppuu melkein yöllä. Oikein mukava lomanaloitus siis.. Pääsiäisloman olen yksikseen ja ajattelin pyhittää sen kevätsiivoukselle ja lenkkeilylle. 
Tämän viikon tavoitteena on 
- kerätä lenkkeilymusiikkia puhelimeen 
- pyöritellä sisätiloissa hulavannetta 
- syödä hyvin ja terveellisesti. 
- Torstaina sitten repäistään päivälenkillä! 

Tällä viikolla pitäisi tulla myös Ellokselta tilaamani treenivaatteet :) nekin esittelyssä sitten, kunhan tulevat. Lenkkeilymusiikkiakin saatatte kuulla tällä viikolla :)


5 kommenttia:

  1. Hih, sun viikko tulee olemaan just niinku munki :D Eilen illalla aloin keräämään jo lenkkibiisejä, pyörittelen joka päivä tuota hulahooppia (yht ehkä 10minuuttia joten pitäis nyt venyttää sitä aikaa), tänään meen lenkille ja tottakai yritän syödän terveellisesti :)

    Allit ja kylet vaan kahvakuulailusta melkosen kipeät että saapa nähä kauonko menee että vähän ees hölläävät, venyttelykään ei vielä oo auttanu. Tätä se on ku kahvakuulailua alottaa pitemmän tauon jälkee :(

    VastaaPoista
  2. Hei, suo varmaan kiinnostas lukee toisen laihduttajan blogia. Itse luen sun blogia. :) Mutta hei, omaa uutta motivaatiota tai "vertaisia" voit hakea mun blogista. Käy ihmeessä kattomassa:

    http://dietbitchh.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Hola! Lueskelin tossa blogias ja täytyy sanoa että kylläpä on hyvä blogi! Samaistun tosi moneen asiaan sun kanssa ja motivaatio kasvaa kun lukee blogias. :) Jatkossakin seuraan tätä blogia innolla!

    Jos kiinnostaa lukaista omaani, niin tässä se on http://sec-secrets.blogspot.com/

    Aloitin hetki sitten vasta ja nyt kunnolla vauhtiin päässyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti! Mahtavaa saada näin hyvää palautetta :)
      Tervetuloa lukijaksi!

      Poista
  4. Hei! Oon seuraillu blogiasi jo pidemmän aikaa, mutta vasta nyt kommentoin ensimmäistä kertaa. Jatka samaan malliin, tästä on tullut ihan lemppari! Mulla olis tunnustus sulle mun blogissa :)

    http://hellothinnerfuture.blogspot.com/2012/04/liebster-blog-tunnustus.html

    VastaaPoista