lauantai 7. huhtikuuta 2012

Painoa ja selkäinhotus

Eilen tosiaan oli punnituspäivä enkä ole muistanut mainita painoani tänne. Puntari näytti eilen 56,5kg eli -400g edelliseen perjantaihin, jolloin tosiaan taisi olla menkkaturvotustakin ilmassa. Kävin mielenkiinnon vuoksi myös tänä aamuna puntarilla, koska eilen söin todella niukasti. Johtui siitä, että avokki söi omalla tahollaan eikä mulla ollut kotona mitään muuta syömistä kuin salaattia, eivätkä kaupat olleet auki.

Tänään vaaka näyttikin sitten 55,9kg! Eli eilisestä pudotusta 600g :D no, asia on ehkä jo hieman korjaantunut ranskalaisilla, sandwichillä ja arnoldsin pikkudonitsilla, jotka olen jo massuuni ahtanut. Illemmalla olisi tiedossa myös hieman alkomahoolia ja tanssailua.

Kävin tuossa muutaman tunnin kiertelemässä kaupoilla ja totesin sovituskopissa, että mun kehonkuva on hieman muuttunut. Nimittäin en inhoa enää mahaani niin paljon kuin ennen, koska se on huomattavasti pienentynyt. Tällä hetkellä inhoan eniten sitä, mitä näen, kun katson peilistä selkäpuoltani. Mulla on ihan järettömän ryhditön selkä! Olkapäät ja hartiat ihan lysyssä ja käsivarret täynnä läskiä! Hyi hitto! 




Kuvat: we♥it

Britney Spears - Big Fat Bass feat. will.I.Am


Nyt lenkille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti