maanantai 26. maaliskuuta 2012

Toivepostaus: treenivaatteet.

Multa toivoiltiin postausta treenivaatteista ja saamanne pitää! 


Ja tuossa ne nyt ovat! :D Nyt täytyy nimittäin valitettavasti sanoa, etten omista yhden yhtäkään kunnollista treenivaatetta. Jos teen kotona treeniä, puen päälle jonkun kaapista löytyvän vähän huonomman t-paidan/topin ja nuo kukalliset H&M:n vanhat shortsit :D saatan treenailla myös pelkät kalsarit jalassa.. Mihinkä niitä treenivaatteita tarvitsee, jos ei käy yleisellä paikalla treenailemassa. En minä kyllä salille kehtaisi laittaa noita kukkapöksyjä, sitten pitäisi lähteä jo treenivaateostoksille. Olen minä pitkään jo hypistellyt kaupoissa treenivaatteita, mutta en ole vielä ostanut, kun en ole kokenut niitä tarvitsevani. 

Bongailin Elloksen ja Topsportin sivuilta muutamat treenivaatteet, jotka miellyttävät silmääni.. 




Kuvat: Ellos ja Topsport

Vaaleanpunainen on näköjään tällä hetkellä melko in :D mutta ah, nuo ovat kaikki niin ihania, että tekisi mieli ostaa pois heti paikalla! Tarvitsisin kyllä jonkun kivan lenkkeilytakin kesäksi, jos sattuu olemaan viileähkö ilma.. Tosin, on mulla tuulipuku ja sitten kylmemmällä ilmalla voi heittää hupparin niskaan. Pitäisi kyllä sitten hommata se lenkkeilyhuppari tms.

3 kommenttia:

  1. Ooh rakastuin tohon takkiin!:D muistatko hintaa ja onko top sportista?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aivan ihana! Takki on ellokselta ja jos en ihan väärin muista, niin hinta oli 49e. Tässä juuri itsekin harkitsen takin tilaamista :) on se niin nätti!

      Poista
    2. meenkin heti elloksen sivuilta kattoon:)) H&Mssä on hirmu samantyylisiä mutta puolet halvemmalla:D mut mielummin tää ihanan värinen!

      Poista