lauantai 24. maaliskuuta 2012

-300g

Eilen aamulla oli siis aika taas hypätä ihan ensimmäisenä puntarilla. Vaakahan näytti sittenkin oikein mukavia tuloksia, vaikka ennustinkin, ettei paino olisi tippunut ollenkaan. Lukemat olivat tasan 56kg! Huimaa! Viime viikosta on siis lähtenyt -300g. En kyllä odottanut tiputtavani ollenkaan. Yhteensä on lähtenyt 3,3kg ja painoindeksi on tällähetkellä 23,8 :)

Onnistuin eilen hieman ahmimaan töissä.. Perhana. Ei siellä ollut mitenkään kovin hyvää ruokaa, mutta söin sitä kaksi kertaa, söin myös perunamuussia. Tunti syömisestä töin kaksi lihapiirakkaa ja 1½ tunnin päästä söin kaksi lättyä kera mansikkahillon.. Sitten mussutin vielä vähän vaahtokarkkeja. Kotiin päästyäni oli aivan järkyttävän turvonnut olo. Miksi nuo syömiset menee töissä aivan överiksi, varsinkin iltavuorossa? Pitääkin olla kaikkia herkkuja tarjolla, enkä aina osaa pitää niistä näppejäni erossa! Hyihyi!

Ihanan keväinen ilma tuolla taasen.. Lunta tulvillaan ja niin edelleen. Sais aurinko porottaa kovasti ja sulattaa nuo lumet pois pikavauhtia!

Kuva: we♥it

6 kommenttia:

  1. Iltaisin mullaki karkaa mopo käsistä, liian usein! Mut onneksi tulee kevät, piristää ihmeesti :)

    VastaaPoista
  2. Noudatatko sä päivittäin jotain tiettyä kalorimäärää, vai seuraatko vain miltä elimistöltäsi tuntuu? Entä pidätkö sä herkkupäiviä joka viikko ja miten onnistut pitämään ne kohtuudessa, ettei esimerkiksi tuu syötyä vielä seuraavanakin päivänä niitä herkkuja?

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Ei oo minusta! Kuva on we♥it:stä napattu :) on tuo tyttö kyllä kropaltaan melko samanmuotoinen kuin minä, tuossa lähtötilanteessa siis.. Mutta en minä todellakaan ole noin timmissä kunnossa kuin tuo :) enkä minä kehtaisi koskaan kasvojani täällä paljastaa ;)

      Poista
    2. niin justiin :) ku katoinki just tota alkukuvaa että vähän ku saman mallinen ois. jea, mullekkin tuli nyt oma hulahoop<3 pääsee tesmaan päivittäin!

      Poista
    3. Nonni, lanteet vaan pyörimään! :) mulle tulee edelleen ihan järkyttävät mustelmat lantioluiden päälle.. johtunee varmaankin siitä, etten ole kauhean usein vannetta heilutellut. pitäisi ottaa siitä päivittäinen tapa :)

      Poista