keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Treffi-ilta

Me pidettiin eilen avokin kanssa treffi-ilta. Käytiin keilaamassa ja sen jälkeen romanttisesti syömässä mäkkärissä :D koskahan viimeksi olenkaan käynyt mäkkärissä? En edes muista.. Söin eilen myös yhden leivoksen. Valitettavasti meidän kotikulmilta löytyy ihana leipomo, jossa tulee toisinaan käytyä, todella harvoin kylläkin. Ihan kiva kyllä, että leipomo löytyy noinkin läheltä, mutta yksi inhottava puoli siinä on.. Nimittäin mun on melkein pakko lenkillä ohittaa leipomo ja voi että niitä ihania tuoksuja!! Tuoreen pullan ja leivän tuoksu on melkein parasta mitä tiedän!

Musta on alkanut vähän tuntuun siltä, että kevät ei tulekkaan.. Täälä on nyt parina päivänä satanut räntää oikein urakalla ja eilen aamuvuoroon mennessä sai oikein kahlata rännässä. Ihan niinkuin talvi olisi tullut takaisin. Kaiken lisäksi ensi viikolle on luvattu yöksi jopa kymmentä pakkasastetta.. Toivottavasti tuo ennuste vielä muuttuu.

Nyt kuitenkin muutamat hulavannepyöritykset ja sitten suihkuun. Mulle tulee edelleen mustelmia lantiolle hulavanteilusta, vaikka luulis jo kropan tottuvan.. Eivät onneksi ole enää niin järkyttävät kuin alussa.

Mulla ois tänään 9h työpäivä, ensin 6h töitä ja sitten 3h turvallisuuskoulutusta, plaah. Nappaa ihan hirveesti.. Pitää sumplia syömisetkin ihan eri tavalla.. Syön töissä melkein heti kun sinne menen eli pitää ottaa kahdet eväät mukaan, että jaksaa illan olla ja istua.

Ylläoleva teksti on kirjoitettu yhdeksän aikaan aamulla ja mun piti tää myös julkaista silloin, mutta näköjään jäi julkaisematta :D taisi pikkuisen asia unohtua aamukiireissä. Eipä tässä postauksessa mitään järkeä edes ole, mutta julkaisempa nyt kumminkin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti