sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Hiilaripäivä

Yöllä siirreltiin kelloja kesäaikaan :) heräilinkin aamulla pienoisessa paniikissa, koska puhelimeni kello näytti lukemia 09:40 ja ajattelin sen siis olevan jo 10:40.. Onneksi puhelin olikin päivittänyt itse itsensä yön aikana. Ei minulla kiire mihinkään ollut, tykkään vain herätä ennen kymmentä. Se on jonkinlainen pakkomielle.. Jos herään kymmenen jälkeen, tuntuu, että koko päivä on mennyt piloille :D

Tänään on tullut syötyä hyvin, mutta huonosti. Aamu aloitettiin terveellisesti vohveleilla kera kermavaahdon ja hillahillon. Söinkin sitten kolme vohvelia ja olin aivan täynnä. Tai oikeastaan tuota voisi jo lounaaksikin kutsua, koska söimme vohvelit vähän ennen kahtatoista.


Seuraava ruokailu olikin vasta kuuden jälkeen illalla.. Tiedän, ihan liian pitkä tauko ruokailulle. Voin kuitenkin syyttää aivan järkyttävää kiukkupäivää. Olen vain kiukutellut, siivonnut, kiukutellut lisää eikä ole tehnyt mieli syödä. Päivälliseksi teimme kanawokkia ja jasmiiniriisiä siihen kaveriksi. En ole pitkään aikaan syönyt riisiä, nyt tein poikkeuksen.


Nyt kurluttaa maha kyllä siihen malliin, että tietää syöneensä vähän enemmän hiilareita..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti