torstai 29. maaliskuuta 2012

Naistenpäivät..

Dallaspullaa, leipää, jäätelöä, mäkkäriä, leivoksia ja ihan hirrrvee ruokahalu! Elikkäs menkkaviikko meneillään.. Kaikenlisäksi huomenna on punnituspäivä, enkä tulosta odotakaan. Tosin, en ole odottanut sitä edellisilläkään punnituskerroilla, mutta niin sitä vain on aina tullut :)

Mulla oli eilen 9h työpäivä ja syömisethän meni aivan plörinäksi.. Ajattelin syöväni heti töihin päästyäni, ja niin kyllä teinkin, mutta väkipakolla. Ruoka oli nimittäin niin hirvittävää, ettei sitä kukaan pystynyt syömään: makaroonia ja juures-bolognesea eli makaroonipuuroa ja soijarouheesta tehty bolognese, joka ei jauhelihaa ollut nähnytkään.. Oli pakko ottaa sitä ruokaa, koska ei ollut muutakaan syömistä ja oli jo nälkä.. Puolet meni kuitenkin roskiin. Välipalaksi söin appelsiinin ja viiden aikaan söin kiireellä seisten vähän kalakastiketta ja punajuurisalaattia.. Koulutuksessa oli tarjolla karjalanpiirakkaa ja dallaspullaa ja söin molempia yhden. Ja voi että taas sitä turvotuksen määrää illalla kotona! Jalkapallo mahassa.

Huomenna lähdemme viettämään viikonloppua anoppilan suuntaan. Yritän syödä maltillisesti! Huomenna sitten painon päivitystä.

Ps. Ajattelin tilailla Ellokselta muutamat treenivaatteet, joita esittelin treenivaatepostauksessa. En kuitenkaan vielä paljasta, mitä noista tilaan. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti