tiistai 6. maaliskuuta 2012

Hyvä fiilis!

Terve pitkästä aikaa!

Vietimme pidennettyä viikonloppua avokin vanhempien luona. Viikonloppuna en juurikaan kiinnittänyt huomiota syömisiini: söin kakkua, keksiä, leipää, karkkia, jätskiä.. Liikuin jonkin verran. Perjantaina kävin shoppailemassa parisen tuntia. Lauantaina shoppailin lisää pikkusiskoni kanssa. Siskoni luota kaupungille on n. 5km, jonka kävelimme ja kilometrejä tuli kyllä paljon lisääkin, koska olimme kaupungilla n. 6h ja kävelimme melkein koko ajan. Sunnuntaina kävin avokin kanssa kelkkailemassa. Kyllä siinäkin hommassa näköjään lihaksia tarvitaan.. Ainakin käsilihakset kipeytyivät, koska jouduin pitämään avokista lujasti kiinni.

Tämän viikon saankin lenkkeillä joka päivä (ihan niin kuin en muuten saisi...), koska meille tuli sunnuntaina hoitoon siskoni hyvin aktiivinen koira. Ihanaa saada lenkille kaveri! Joka ei tosin puhu eikä pukahda.. Mutta jotenkin saan itseni aina paremmin lähtemään ulos lenkkeilemään koiran kanssa. Tässä vaiheessa tuntuu vain jotenkin turhalta ja tylsältä lähteä itseni takia lenkille, yksin. Koiraa kun pitää lenkkeilyttää. Tänäänkin kävin yli tunnin lenkillä ja oi, että sitä fiilistä sen jälkeen, vaikka jalat olivatkin kipeät huonojen kenkien takia. En uskaltanut laittaa Easytoneja jalkaan, koska siellä on paikoittain hurjan liukasta.

Olen kovin innoissani lenkkeilykaverista ja lenkkeilystä ylipäätään tällä hetkellä. Nyt vain pitää pitää tämä lenkkeilyvire päällänsä, jotta ensi viikolla on helpompi lähteä yksinkin lenkille. Olen hirveän innoissani myös ihanasta kevätsäästä, joka on meitä hellinyt jo monen päivän ajan! Ihana auringonpaiste ja kiva, kun pyöräteilläkin alkaa olla jo sulia kohtia. Perhana, tässähän alkaa innostumaan!! :D on tässä ollutkin jo tovin liikuntainspis ihan hukassa..

Tämänhetkisestä painosta ei ole tarkkaa tietoa.. Perjantaina en itseäni pystynyt punnitsemaan, mutta torstaiaamuna kävin nopeasti vaa'alla ja se näytti samaa kuin edellisenä perjantaina eli 57,1kg.

Nyt on niin hyvä fiilis tämän homman kanssa, varsinkin liikunnan ja lenkkeilyn suhteen, että eiköhän tuo painokin ala tuosta taas tippumaan. :) olen aivan fiiliksissä keväästä ja tulevasta kesästä ja siitä, että tiedän pystyväni tähän, vaikka tahti onkin hieman hitaanlainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti