sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

+300g

En ehtinytkään perjantaina tulla päivittelemään painoani tänne niin kuin ensin lupailin. Vaakahan näytti perjantaina +300g enemmän kuin viime viikolla. Kahden viikon pudotus yhteensä on siis +-0kg. Paska. Mutta tätähän minä vähän uumoilinkin.

Viikonloppua vietimme anoppilassa ja tulihan sitä taas syötyä vaikka ja mitä.. Jätskiä, lättyjä, pullaa, muffinsseja, keksiä, poppareita, suolakeksejä, karkkia, alkomaholia. Huhhuh, nyt on pienimuotoinen pöhötys päällänsä. En jaksanu tänään enää lähteä salillekaan, koska oltiin melko myöhään kotona. Huomenna taas tsemppi päälle ja aamulla salille.

On nuo viikonloppuvierailut rankkoja. Anoppilassaki on aina kunnon täysihoito.. Anoppi tykkää passata ja hyysätä. Pöytä on aina pullollaan kaikkea, jokaisella aterialla on jälkiruoka ja jokainen ateria on tehty rasvassa tirisyttäen ja anteliaasti suolaa käyttäen. Onneksi kotona on taas omat ruuat ja huomenaamulla saa syödä kaurapuuron tutuilla lisukkeilla!

Tässä nyt viime viikon liikunnat koottuna:

Ma 25.2: crosstrainer 45min
Ti 26.2: salitreeni 1h 10min
Ke 27.2: 50min kävelylenkki
To 28.2: salitreeni 1h 10min
Pe 1.3: välipäivä
La 2.3: välipäivä
Su 3.3: välipäivä

Ja tässä ensi viikon suunnitelma:

Ma 4.3: salitreeni
Ti 5.3: kävelylenkki/aerobinen salilla
Ke 6.3: salitreeni
To 7.3: kävelylenkki/aerobinen salilla
Pe 8.3: salitreeni
La 9.3: välipäivä
Su 10.3: välipäivä

Ensi viikonloppukin on hieman poikkeustapaus, koska ystäväni on tulossa meille viikonloppuvierailulle, joten liikunnattomat päivät pidän lauantaina ja sunnuntaina.

Nyt sunnuntaisaunaan ja iltaa viettelemään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti