torstai 28. helmikuuta 2013

28.2.13

Syömiset:
klo 07:30
- kaksi kupposta kahvia kevytmaidolla
- kaurapuuro raejuustolla ja mehukeitolla
klo 09:15
- ½ banaani, kupponen kahvia kevytmaidolla
klo 11:15
- ohrasuurimopuuroa mehukeitolla 
- ruisleipä margariinilla leikkeleellä, salaatilla ja tomaatilla
klo 12:45
- kupponen kahvia kevytmaidolla
klo 14:15
- ½ prk täyteläistä rahkaa, banaani
- pieni pizzapala
klo 17:45
- salaatti (jäävuorisalaatti, kurkku, tomaatti, aurinkokuivattutomaatti, suippopaprika, hieman savujuustoa, kananmuna, salaatinkastike)
klo 21:00
- päärynä, pari lusikallista raejuustoa
- monivitamiinipore

Meillä oli töissä tänään Kalevalapäivän kunniaksi puuropäivä enkä muistanut sitä ollenkaan aamupalapuuroa syödessäni, joten olen syönyt puuroa tänään sitten oikein kunnolla. Otin tuota lounaspuuroa kaiken lisäksi vielä pienen santsiannoksen, koska tuntui, ettei ekalla annoksella täyty sitten millään. Mutta loppujen lopuksi oli aivan liian kylläinen olo.. Tuo välipalapizzapalakin oli ihan hemmetin turha! Ärr.

Vettä päivän aikana: n. 2,2l

Liikkumiset:
- salilla 1h 10min (10min alkulämmittely kuntopyörällä + treeni)

Olin jo kuuden aikaan kirjoittamassa blogiin, että taidan tänään olla laiska ja jättää kuntosalin välistä. Mutta kiitos toisen puoliskon kannustuksen, kävin tekemässä salitreenin! Jes, ja olo on mahtava :) Nyt tuleekin parin päivän tauko, koska lähdetään huomenna anoppilaan. Siellä ei tietenkään tule syötyäkään ihan niin säännöllisesti kuin normaalisti, mutta yritän parhaani. 

Huomenna on jälleen punnituspäivä ja musta tuntuu siltä, ettei tiputusta tuu paljoakaan, jos ei ollenkaan. Tuun päivittämään tänne huomenna vielä mun painon, mutta sitten hiljenen sunnuntaihin asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti