sunnuntai 11. syyskuuta 2011

11.9.11

Tänään on ollut jotenkin kauhean rentouttava päivä. Ihana sunnuntai! Heräsin siinä puoli kymmenen aikaan. Aamukärtyn (:D) jälkeen on ollut mahtava fiilis. Olen jopa siivoillut hieman ilman suurempia kiukutteluja. Kävin myös lenkillä, tein huippuhyvää ruokaa, käytiin kaupungilla.

Avokin kanssa tosiaan käytiin urheiluliikkeestä hakemassa hieman tamineita. Minä hommasin vihdoinkin sen hyppynarun ja löytyipäs sieltä halpaan hintaan myös tuulipuku! 30e kustansi se vain :) oli alennuksessa. Minun on yleensä todella vaikeaa ostaa kokopukua (ylä- ja alaosa), koska olen yläosasta kokoa (tai jopa kahta) pienempi. Kokeilin vain takkia koossa 36, housuja en jaksanut. Oli sen verran halpa ostos, ettei olisi harmittanut, jos housut eivät olisi sopineetkaan. Housuja kokeilin vasta kotona ja OHO! Nehän meni ihan mukisematta päälle! Jos pukua olisi ollut koossa 34, sekin olisi luultavasti ollut sopiva. Tosiaan hyppynaru lähti myös mukaan. Sitä en ole vielä testaillut, mutta aikomuksena olisi tänään vielä hypähdellä muutaman kerran. Ihan kokeilumielessä vain. Avokillekin löytyi sisäpelikengät. Tarkoituksena on aloittaa jokaviikkoinen sulkapalloilu :)

Sittempäs syömisiin.

Syömiset:
(klo 02.15
- kebab salaatilla)

klo 10.00
- kaksi kuppia kahvia
klo 11.30
- kebabin jämät jaettuna avokin kanssa
klo 16.00
- 1 luumu
klo 18.00
- uunilohta kera ruohosipulituorejuuston
- parsakaalta
- halloum-juustoa pari siivua
- salaattia (salaatti, kurkku, porkkanaraaste)
- jälkiruuaksi banaanirahkaa (maustamaton rahka, kuohukerma, banaani) ilman sokeria!
klo 19.30
- kuppi kahvia

Liikkumiset:
- 35min (kirottu!!) kävelylenkki.
Hemmetti sanon minä! Mikähän hemmetti tuossa 35 minuutissa nyt on niin maagista? Kävelin tänään ihan uuden reitinkin.. Ärsyttävää :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti