torstai 22. syyskuuta 2011

21.9.11

Olin eilen todella tehokas! Työt alkoivat vasta yhden jälkeen, joten oli koko aamu aikaa touhuilla. Pesin kaksi koneellista pyykkiä ja siivosin koko huushollin (järjestelin, pesin vessan, tiskasin astiat, luutusin tasot ja lattiat, imuroin). Kesken siivouksen tosin töistä soitettiin, että pitäisi tulla tunti aikaisemmin. Oli kuitenkin niin lyhyt varoitusaika, etten kerinnyt.. Muutenkin jäi työpäivä lyhyeksi, kun pääsin kotiinkin lähtemään paljon aikaisemmin. Mukavaa :)

Syömiset:
klo 09.00 (kotona)
- kaksi kuppia kahvia
- partaäijää kera vadelmamehukeiton
klo 12.45 (kotona)
- 2 munan munakas
- pekonia
klo 17.15 (töissä)
- salaatti (salaatti, kurkku, tomaatti, keittokinkkusiivuja, fetajuustoa, oliiveja)
- kevytmaitoa
- hieman maistelin töissä päivällisenä ollutta lohta
klo 19.45 (kotona)
- omena

- päivän aikana eilisiä irtokarkkeja..

Liikkumiset:
- 2½h siivoamista

Olen ollut kauhean pahalla tuulella pari päivää. Kiitos menkkojen. Olen räyhännyt ja kiukutellut ihan turhista asioista. Ärsyttää oikein itseäkin. Lisäksi olen ollut kauhean väsynyt.. Töiden jälkeen kotona makoilin vain sohvalla ja nukahdin sohvalle puoli kymmenen aikoihin. Eli liikkumiset jäivät tuohon siivoamiseen. Tuskin tulee tänäänkään lenkkeiltyä, koska pääsen töistä vasta puoli seitsemältä. Ärsyttävän iltapainotteinen viikko! Illalla voisin harkita tosin lihastreeniä. Jotain pitää tehdä, muuten menee koko viikko ihan läskiksi! Odotan ja kauhulla huomista punnitusta.. Entäs jos en hyppäisi vaa'alle ollenkaan..? Pöh, ei luisteta!

Olen myös herkutellut tällä viikolla ihan liikaa.. Tästäkin asiasta voin syyttää menkkoja :D tänäänkin olisi luvassa herkuttelua, koska ajateltiin avokin kanssa tehdä vohveleita..

Mutta nyt töihin taas..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti