perjantai 9. syyskuuta 2011

-1,1kg!

Tänään oli taas vuorossa The punnituspäivä eli heti aamusta piti könytä puntarille. Mutta olihan se sen arvoistakin! Aamupaino oli: 57,2kg! Elikkä viime viikon perjantaista on lähtenyt 1,1kg! Mitatkin otin tuossa hätäisesti, mutta totestin sitten, etteivät ne ole mihinkään muuttuneet. Oletin kyllä, että olisivat, koska housut puttoo, mutta ei niin ei.

Yhteensä pudotusta on tullut siis 2kg 300g. Hitaasti hyvä tulee.. Ei anneta hitaan tahdin stressata. Tänään saan laittaa rastin takaisin 57kg:n kohdalle ja ensi viikon perjantaina 56kg:n kohdalle! Se olisi siis tavoitteena :)

Mutta nyt pitäisi alkaa laittautuun töihin. Minulla oli herätyskello soimassa puoli kahdeksalta, mutta torkahdin vielä vartiksi. Onneksi heräsin, koska en ollut laittanut torkkua päälle! Olin ajatellut ottaa kuviakin parin viikon muutoksesta, mutta katsellaan asiaa huomenna uudestaan. En enää tälle aamulle ehdi.

Ps. Onneksi alkaa viikonloppu!

2 kommenttia:

  1. joo laita kuvia ! ja jee onnea pudotuksesta :) tsemppiä ja kivaa viikonloppua :D

    VastaaPoista
  2. Kiitokset! :) olen kyllä todella iloinen pudotuksesta! :) Pitää vielä mietiskellä niiden kuvien laittamista. Nimittäin pahasti näyttää siltä, että tämä ilta on herkutteluilta, koska avokki väsää tuolla jotain hiilaripitoista. Jos ei aamulla kovinkaan turvota, niin kuvia tulee! :)

    VastaaPoista