torstai 1. syyskuuta 2011

1.9.11

Syömiset:
klo 08.45 (kotona)
- kaksi kuppia kahvia
- 2 munan munakas
- pekonia
klo 11.30 (töissä)
- vajaa desi makaronilaatikkoa
- porkkana-lantturaastetta
klo 12.45
- kaksi kuppia kahvia (töissä)
klo 14.45 (töissä)
- banaani
klo 17.15 (kotona)
- juusto-leikkelerulla
klo 18.30 (kaupungilla)
- kebab salaatilla
- 4kpl Nellie Dellies-karkkeja

Liikkumiset: Ei pysty, ei kykene! Ja minulla on kyllä hyvä selityskin asialle, nimittäin...

Töissä oli aivan järkyttävän hullu päivä! Hyvä, kun ehti lounasta syömään. Sekin piti hotkia alas suunnilleen parissa minuutissa. Tunnin töissäolon jälkeen olin jo ihan uupunut, ja selkä oli hiestä märkä. Olisi mielenkiintoista ottaa joskus esim. sykemittari töihin mukaan, jos sellaisen omistaisin. Urheilustahan tuo käy! Huh, sanon minä! Ja ensi viikko on vieläkin hullumpi.. Mahtavaa. Töistä kotiutuessani olin aivan väsynyt ja hirveän nälkäinen. Käytiinkin sitten syömässä kaupungilla.

Karkkihimo on näköjään jälleen iskenyt.. Hemmetti! Kerran viikkoon karkkipäivä ei haittaisi, mutta tämä on jo kolmas "karkkipäivä" tälle viikolle.. Olen niin kateellinen ihmisille, jotka eivät välitä ollenkaan makeasta. Nyt pitää hieman hillitä itseään!

Pitäisi jaksaa vääntäytyä suihkuun tai lämmittää sauna.. Huomenna olisi herätys taas aivan liian aikaisin eli puoli viiden aikaan. Heti pitäisi ponkaista puntarille.. Saas nähdä, mitäs se vaaka oikein näyttää. Odotan kauhulla. Mutta parempi odottaa painon nousseen kuin laskeneen. Aikainen työaamu tarkoittaa kuitenkin sitä, että pääsee sieltä hurlumheistä kotiin jo puolenpäivän aikaan. Odotan jo innolla huomisia päikkäreitä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti