keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Housut puttoo.

Voisinpa joskus kertoa, kuinka helppo ja rauhallinen työpäivä minulla on ollut, mutta eheei.. Taas tehtiin töitä viidestä kahteentoista kiireellä ja hiki hatussa. Ei ole enää kovinkaan nautinnollista tämä homma. Viime vuonna sentään aamuvuorot olivat rauhallisia: ehti syödä aamupalan, juoda aamukahvit ja istahtaa sohvallekin toviksi. Nyt ei puhettakaan tuollaisesta. Odotin vain koko ajan, että työt loppuisivat ja pääsisin kotiin päikkäreille. Nukuinkin sitten oikein makoisat 2½ tunnin päiväunet. Että teki hyvää!

Mutta sitten otsikon asiaan.. Nimittäin hoksasin töissä, että yhdet ennen sopivat löysähköt housut (ei siis farkut) tuntuivat tänään jotenkin väljiltä.. Ne menivät aamulla oikein helposti kiinni, jenkkiksiä ei ilmaantunut ja töissä piti koko ajan nykiä housuja ylemmäs! Vau :) Olen myös huomannut, että vyötä saa nykyään laittaa tiukemmalle. Something is happening!

Syömiset:
klo 04.15 (kotona)
- kaksi kuppia kahvia
- piltti
klo 07.00 (töissä)
- 1 luumu
klo 09.00 (töissä)
- kuppi kahvia
- partaäijää kera mustikoiden 
klo 11.00 (töissä)
- jauhelihakeittoa (tai siis perunakeittoa...)
- kevytmaitoa
klo 15.15
- banaani
klo 17.00
- Hesburgerin kanasalaatti sinihomekastikkeella
- cokis
klo 20.00
- pari juustoleikkelerullaa

Huh, näyttääpäs pitkältä listalta...

Liikkumiset:
- 35min kävely(hölkkä)lenkki. Minulla on jo pidemmän aikaa huvittanut kokeilla hölkkäämistä ja nyt sen tein. Pari kertaa hölkkäsin pienen matkan ja oikeastaan melko hyvältä tuntui :) Minulla on vain sellainen pienenpieni kehtausongelma. En nimittäin kehtaa hölkätä, jos joku näkee :D pitää aina katsoa ympärille, ettei ketään ole lähettyvillä. 
- 15min vatsalihakset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti