lauantai 17. syyskuuta 2011

Kuvia!

Nyt olisi siis kuvia luvassa n. puolentoista kuukauden muutoksesta. Kilojahan on lähtenyt yhteensä 2kg 600g.


Vas. 17.9.11
Kesk. 26.8.11
Oik. 31.7.11


Vas. 17.9.11
Kesk. 26.8.11
Oik. 31.7.11


Vas. 17.9.11
Kesk. 26.8.11
Oik. 31.7.11

Muutosta ensimmäisiin kuviin on mielestäni huuuuikeasti! Varsinkin, kun pudotusta on kuitenkin vain alle 3kg! Itse en ainakaan hirveästi havaitse muutosta keskimmäisen ja uusimman kuvan välillä.. Vai mitäs te olette mieltä? Nuo ihan ensimmäiset kuvat ovat kyllä aivan järkyttäviä!

Uusimmat kuvat on otettu kyllä eri paikassa kuin vanhimmat ja valotuskin on erilainen.. Mutta vessan valo ei enää riittänytkään, joten piti vaihtaa paikkaa, kun en salamalla halua kuvia ottaa.

Tänään olisi luvassa bileet! Eli alkoholia tiedossa.. Ja herkkujakin. Mutta yritän pysyä herkuista mahdollisimman kaukana! Alkoholista en niinkään ;D

Mutta nyt lenkille mars! Aivan mahtava ilmakin. Kyllä nyt nauttii :)

3 kommenttia:

  1. Vau, upea juttu ja onnittelut! :) Edistyksen todellakin huomaa!

    Kuvat voisivat ehkä olla toisessa järjestyksessä eli vanhin kuva ensin vasemmalla. Jostain syystä minun aivoilleni se on loogisempaa niin kun lukusuuntakin on vasemmalta oikealle! :D

    Olen suunnilleen samoissa mitoissa kanssasi (pituus sekä paino) mutta en vain saa painoani laskemaan enkä ymmärrä mistä kiikastaa. Liikun 5-6 kertaa viikossa, juon paljon vettä, syön 3-4 tunnin välein, ei herkkuja usein... Esimerkki päivän ruoista (+ lisäksi vettä päivän aikana 6-8 lasillista):

    8.00 Reissumies, margariinia, 2 kalkkunaleikettä, kurkkua, tomaatti, kahvi kevytmaidolla (joskus myös lisäksi omena tai lasi täysmehua)

    12.00 Broilerfilettä, rajeuustoa, tomaatteja, kurkkua, omena

    14.00 Omena, joskus myös kahvi kevytmaidolla ja joskus sen kanssa myös yksi pala tummaa suklaata

    17.00 Kevyttä kotiruokaa, esim. broilerlihapullia (vain broilerin jauhelihaa ja mausteita), vähän täysjyväriisiä, kurkkua, tomaatteja, omena

    20.00 Omena, kupillinen teetä

    Mikä tässä on vikana?! Liikaa ruokaa?

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia :) Olen kyllä erittäin tyytyväinen tulokseeni! :)

    En ole mikään laihdutusekspertti, joten en voi mitenkään sanoa, mikset laihdu. Liikuntasi ovat kohdillaan ja syömisetkin näyttävät hyvältä.

    Ps. Harkitsen kuvien järjestämistä toisin ;)

    VastaaPoista
  3. VAU, eron todellakin huomaa!! Tsemppiä laihdutukseen :)

    VastaaPoista