tiistai 20. syyskuuta 2011

19.9.11

En ehtinyt/jaksanut eilen päivittää syömisiä/liikkumisiani. Olin niin rättiväsynyt taas töistä päästyäni ja lenkillä käytyäni, että makoilin vain illalla sohvalla ja tuijotin televisiota. Mutta tässäpäs ne tulevat!

Syömiset:
klo 08.30 (kotona)
- kaksi kuppia kahvia
- partaäijää kera vadelmamehukeiton
klo 11.30 (töissä)
- salaattia
- broilerikastiketta
- kevytmaitoa
klo 12.30 (töissä)
- kuppi kahvia
- kaksi toffeekarkkia... (oli kahvihuoneessa tarjolla..)
klo 17.00 (töissä)
- piltti
- puolikas dieettipatukka
klo 18.15 (kotona)
- toinen puolikas patukasta
klo 20.00 (kotona)
- omena

Liikkumiset:
- 40min kävelylenkki
- käsi- ja vatsalihaksia

---------------------------------------------------------------------------

Tänään pitäisi jaksaa myös tehdä jotain liikunnallista, mutta nyt ei niin yhtään huvittaisi! Ulkonakin sataa vettä eli pitää luultavasti iltasella pelailla Wiitä, että jotain tulisi edes tehtyä. Mutta nyt laitan pienoisille nokosille, jotka olen kyllä ansainnut!

2 kommenttia:

  1. moikka, bongasin sun blogin sattumalta - ja jäin lueskelemaan kun itekin koitan kiloja karistaa... Pakko kommentoida, että sähän syöt ihan hirvittävän vähän! luulis siis tulosta tulevan :) Ootko tutustunu ikinä tohon www.kalorilaskuri.fi-palveluun...? niiden ruokapäiväkirja on ehkä hieman raskas käyttää, mutta siitä näkee aika hyvin mitä tulee syötyä.. siis hiilareiden, rasvojen ja protskujen määrän :)

    -aa

    VastaaPoista
  2. Hei! Olen joskus aikoinaan yrittänyt käyttää kalorilaskuria, mutta se oli niin työlästä, niin jäi pelkäksi kokeiluksi. Voisin kyllä joskus taas listata sinne syömiseni ja ihan mielenkiinnosta katsoa ravintoaineiden määrän.

    Ps. Tsemppiä kilojen karistamiseen! :)

    VastaaPoista