lauantai 4. helmikuuta 2012

+100g

Eilen tuli paussia kirjoittelusta. Päivä meni töissä ja ilta avokin kanssa saunoen, höpisten ja Amarillossa istuskellen (ja syöden). Söin Amarillossa alkupalanachoja, 2x mozzarellatikut, 2x jalapenopoppers, 1 kuiva omena siideri, hampurilaisannos (open chicken & beef burger). Nuo alkuruuat olivat kyllä sen verran täyttäviä, että hampurilaisannoksesta jäi yli puolet syömättä (ranskalaisia vain maistelin ja sämpylästäkin jäi yli puolet). Kauheaa tuhlausta! :D

Lauantai-illan kunniaksi ostin itselleni karkkipussin ja aion syödä sen hyvällä omallatunnolla! Huomenna alkaa sitten taas jumppailut :) jospa sitä ensi viikolla pääsisi lenkillekin, kun on luvannut lauhaa ilmaa.

Eilen oli muuten punnituspäivä ja aamupaino näytti 57,3kg eli vaivaiset +100g viime viikkoon. Odottelin kyllä suurempaa nousua syöpöttelyjen, liikkumattomuuden ja menkkojen takia, mutta eipäs sitä sitten tullutkaan :) hyvä näin! Yhteensä on siis laihduttu tasan 2kg!

2 kommenttia:

  1. oi, oot onnekas! mulla nousee paino väkisinki menkkojen myötä muutaman kilon. mutta niin, etköhän oo nautintos ansainnu, sun painonpudotushan on alkanut hyvin! tsemppiä kovasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en itseasiassa tiedä, paljonko mulla normaalisti nousee paino menkkojen aikana.. En ole koskaan tarkkaillut asiaa. Kiitoksia kovasti tsempeistä :)

      Poista