maanantai 20. helmikuuta 2012

20.2.12

Syömiset:
klo 07:30
- kaksi kupposta kahvia kevytmaidolla
klo 08:30
- kaurapuuroa veteen tehtynä kera mustaherukkakeiton
klo 11:15
- salaatti (jäävuorisalaatti, kurkku, tomaatti, rucola, oliivi, paahdettu sipuli, hieman salaatinkastiketta)
- pala juustopatonkia margariinilla
- kiiwi
klo 14:15
- pari mariannekarkkia
- skyr meloni-passionhedelmä (en tykännyt sitten yhtään! sama, jos laittaisi rahkaa ja lorauttaisi funlightia sekaan..)
klo 17:00
- kinkkukiusausta
- salaattia (kaali-paprika-kurkku)
- kevytmaitoa
- pari mariannekarkkia ja pari jaffakeksiä..
klo 21:00
- juustopatonki margariinilla ja kalkkunaleikkeleellä

Liikkumiset:
- 30min keppijumppa (tv2:lta tallennettu)
- siivoilua 1h

2 kommenttia:

  1. Moikka! Tykkään blogistasi :) Noista ruokapäiväkirjoista sanoisin, että saat liian vähän proteiinia ruoastasi, minkä seurauksena nälkä ei pysy kauaa poissa ja sorrut herkutteluun. Lisäksi voisit yrittää syödä vielä säännöllisemmin, vaikka tasan 3h välein. Eikä napostelua välillä. Laita vaikka kännykän kello hälyttämään aina ruoka-aikaan. Joka aterialle proteiinia ja hedelmiä/vihanneksia. Kyllä lähtee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän syöväni liian vähän proteiineja ja siihen pitäisikin kiinnittää enemmän huomiota. Nälkää tunnen yleensä juuri ennen syömistä eli se pysyy poissa n. 3-4h. Riippuen toki päivästä ja liikunnan määrästä.

      Herkutteluunkin sorrun helpommin silloin, kun herkkuja on saatavilla. Mariannekarkit ja jaffakeksitkin söin töissä, jossa valitettavasti on harva se päivä synttäreitä, nimppareita yms. Kaupassa on nykyisin helppo kävellä karkkihyllyn ohitse tai avokille vastata kieltävästi, jos hän ehdottaa iltamurkinan hakemista grilliltä.. Töihinkin pitäisi saada hieman itsekuria lisää!

      Tämä ruokailurytmi sopii minulle ainakin tällä hetkellä oikein hyvin, koska se noudattaa työpaikkani ruokailurytmiä, jossa ruokailut ovat n. 3h välein. Aamupalan tosin syön milloin satun heräämään: aamuvuoroon mentäessä ennen viittä ja iltavuoroon mentäessä joskus jopa kymmenen aikaan. Mun on tosi vaikea hioa ruokailurytmi kellontarkasti työaikojeni takia (jotka saattavat muuttua päivänkin aikana).

      Hyvä, että blogini on lukemisen arvoinen! :)

      Poista