sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Tyytymättömyys ja ratkaisuja

Olen ihan hirrveen, hirrrveen tyytymätön itseeni tällä hetkellä. Viime viikko meni aivan läskiksi! Tuli herkuteltua aivan liikaa enkä liikkunut juuri ollenkaan.. Tässä 56kg:ssa on jotain ihan selvästi mystistä, koska viime syksynäkin repsahtelu alkoi näissä samoissa kilolukemissa. Onko se muka jokin syy alkaa syömään huonommin ja lopettaa treenaus, kun on saanut painon 56kg:n? Mutta herranjumala, eihän tätä projektia voi jättää melkein 3kg:n pudotukseen ja jatkaa syömisiä entiseen malliin! Olen kyllä erittäin tyytyväinen pudotettuihin kiloihin, mutta tahdon lisää niitä pudotettuja kiloja!

 Eilen kirjoittelinkin jo, että tänään laittaisin itseni takaisin ruotuun, mutta pah. Heräsin aamulla pienoiseen kurkkukipuun ja koko päivän olen palellut ihan hirveästi. Tuossa juuri mittailin lämpöä, mutta kuumetta ei ainakaan vielä ole.. Minä en tahdo tulla kipeäksi, äh!

Nyt tämän viikonlopun aikana on herkuteltu aivan tarpeeksi ja kaapeista mussutettu huolella kaikki herkut parempiin suihin. Tästä lähtien saan herkutella vain ja ainoastaan joka toinen viikonloppu. Kaupasta ei todellakaan lähde enää mukaan karkkia, sipsiä yms. ja vaikka avokki niitä kotiin toisi, en varmasti koske!

Liikunnat on saatava myös käyntiin, kunhan en nyt sairastuisi. Tänään pitäisi tehdä 8min Abs Workout ja senhän teen, vaikka mikä olisi! Haluaisin päästä pyöräilemään, kävelylle, juokseminenkin houkuttelisi hirveästi. Oi, kevät ja kesä tule jo! Meidän pitäisi avokin kanssa alkaa taas käydä pelaamassa sulkapalloa. Se oli nimittäin ihan mahtavaa yhteistä tekemistä!

Tällä hetkellä suurin tavoitteeni on nähdä vaa'alla numerot 55 (ja jotain). En ole pitkiin, pitkiin, pitkiiiiiin aikoihin painanut noin vähän! Ja sitten kun olen tämän tavoitteen saavuttanut, aion palkita itseni jollain todella kivalla :)


Nyt vatsojen pariin!

8 kommenttia:

  1. Ihan hirrrveesti tsemppiä ja ja toivottavasti et saa flunssaa! :s

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä kovasti! Itsellänikin on tällä hetkellä kova tavoite saada jonkin verran rasvaa kehosta pois ja olo on ollu hetkittäin erityisenkin turhautunut kun tuntuu ettei mitään oikein tapahdu. Nyt olen kuitenkin päättänyt, että haluan myös nauttia vähän elämästä joten mennään sillä linjalla, että kerran viikossa on päivä jolloin saan syödä huoletta mitä haluan ja muut päivät mennään tiukalla linjalla ;)

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä! :) toivotaan että pysyt terveenä.

    VastaaPoista
  4. Oon sanonu sen jo kerran ja sanon sen taas. Muokkaa ruokavalio kohilleen. Kun syö terveellisesti ja ravitsevasti ja riittävästi niin repsahduksen himot vähenee. Herkuttelut marjoilla ja hedelmillä. Kun ei näe nälkää niin se onnistuu. Yhä - kidutat itteäsi välillä niin pienellä ruoalla että repsahdus tapahtuu väkisinkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja edelleen: En näe nälkää. En kiduta itseäni ruokavaliollani, vaan syön edelleen silloin, kun nälättää: suurinpiirtein 3-4h välein. Iltasyömistä en harrasta, koska en ole sitä koskaan harrastanut (paitsi herkuttelumielessä).

      Periaatteessa et edes voi tietää, paljonko syön, koska en ilmoita tarkkoja määriä. On myös otettava huomioon se tosiasia, etten liiku paljoakaan..

      Pääasia on kuitenkin se, miltä itsestäni tuntuu: en itse koe olevani ollenkaan kidutuskuurilla.

      Poista
  5. En voi en mutta ruoista näkee jo silti että tuskinpa noilla itseään nälkäiseksi tuntee. Hyviä rasvoja tarviis ainakin lisää.

    No mutta herkut tuntuu kuuluvan silti koko ajan ohjelmaan ja repsahduksia tapahtuu... Jotain on kai vialla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nälkäiseksi en kyllä itseäni noilla ruuilla tunnekkaan ;) kylläiseksi kylläkin.

      Jotain on kyllä vialla, sen voin myöntää. Nimittäin itsekuri, jota en ole oikeastaan koskaan omistanut.

      Ja ainahan tuossa ruokavaliossa olisi jotain viilattavaa: liian vähän hyviä rasvoja, liian vähän proteiineja, liikaa herkkuja, ruokailurytmi jotain sinnepäin..

      Poista
  6. Mutta suosittelen kokeilemaan just niiden hyvin rasvojen lisäystä kera protskun - kyllä se vähentää herkku himoja (ei nyt samointein mutta pitkällä tähtäimellä huomattavastikin). Ei mullakaan itsekuria ole - siksi käytän ulkopuolista apua eli jäätävän hyvää ruokavaliota. :)

    VastaaPoista