torstai 16. helmikuuta 2012

Herkuttelua...

En ole pariin päivään nyt ruoka/liikuntapäiväkirjaa kirjoittanut ihan siitä syystä, että on ollut kauhea kiirus! Kaikenlaista on ollut tässä.. Eilen oli iltavuoro 22:15 asti ja tänään piti olla töissä takaisin jo klo 05:15, koska aamuvuorolainen oli sairastunut.. Sanomattakin on varmaan selvää, että nyt on hieman uupunut olo!

Liikunnat ovat olleet olemattomia tämän parin päivän aikana.. Keskiviikkona siivoilin ja shoppailin. Kävelyä tuli yhteensä n. 5km. Eilen kävelin kaupassa mutkan, n. 2km. Siinäpä ne.. Tänään pitäisi tehdä 8min Abs Workout, mutta enpä tiedä..

Ruokailutkin on menneet hieman niin ja näin, herkutellen.. Eilen ostin kaupasta karkkipussin ja mussutin iltavuorossa sitä (mutta pussista on jäljellä vielä puolet), tein eilen mutakakkua (ihan normiversio) ja tänään olen syönyt sitä ja avokki on hakemassa meille juuri pizzaa.. Jep. Ja huomenna on sentäs punnituspäivä! Kääks! Jos ei nyt paino nouse, niin johan on kumma! Olen jo sitä parilla viime punnituskerralla vähän odotellutkin kauhulla, mutta miinusta se on yleensä näyttänyt (jos ei sitä yhtä +100g lasketa..).

Että saapas nähdä huomenaamulla klo 4:30, mitäs se puntari näyttää.. Ja kyllä, mulla on huomennakin aamuvuoro!

2 kommenttia:

  1. Toivotaan miinusmerkkistä punnitustulosta! :) Mullakin on tää viikonalku menny vähän poskelleen, mut toivotaan ettei näy huomenna plussana...

    VastaaPoista
  2. Mulla ollut myös tällä viikolla repsahduksia ruokavaliossa, mutta olen yrittänyt ottaa treenillä takasin.

    Ja ps sä muuten teet sen vatsalihastreenin! Ja jos et tee tänään niin siirrät huomiseen, mutta tehtävä se on! :D

    VastaaPoista