sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Kevät

Heräsin tänään kasin aikaan kellon pirinään ja huomasin, että rullaverhojen takaa pilkottaa valo. Ulkona oli jo todella valoisaa ja kun puoli yhdeksältä nousin sängystä, aurinkokin jo paistoi! Aivan ihana ja keväinen ilma! Jospa minä pääsisin tänään kävelylenkille, kun eilen oli niin laiska päivä. Meillä oli kyllä avokin kanssa tarkoitus lähteä tänään ulkoilemaan yhdessä, mutta avokilla tuntuu olevan kiireitä, joten täytynee nauttia omasta seurasta.


Muutenkin odotan kevättä ihan hirveästi ja sitä, että ilmat lämpenevät ja lumet sulavat. Se tarkoittaa automaattisesti sitä, että alan liikkumaan enemmän: pyöräilemään ja käymään kävelylenkeillä. Kevät on yksi asia, joka motivoi minua liikkumaan. Talvella liikun lähinnä sisätiloissa ja pitemmän päälle wii-pelit alkavat tylsistyttään. Salilla haluaisin alkaa käydä tai ryhmäliikuntatunneillakin, mutta kun en saa kaveria sinne. Ja yksin sinne lähteminen on mulle hirveän iso kynnys. Toisaalta kulkeminenkin niihin paikkoihin on hieman hankalaa, kun pitäisi julkisilla mennä ja siihenkin hommaan menee rahaa.

Olisi mulla kyllä tuolla varastossa luistelusukset ja lumilautakin, joita en ole kumpaakaan tänä talvena vielä käyttänyt. Hiihtolatu menee tästä n. 500m päästä.. Viime talvena kävin kyllä hiihtämässä, kerran. Hiihdin 15min tai siis rämmin eteenpäin pusikossa yrittäen päästä sille oikealle ladulle.. Totesin kuitenkin  tehtävän mahdottomaksi ja käännyin takaisin kotiin :D Olisi pitänyt ottaa kotikotoa ne perinteisen tavan sukset..

Täällä odotellaan kevättä ja kesää ihan hirrrveenä!
Entäs siellä? Eroaako teidän talvi- ja kesäliikkumiset toisistaan?


Kuvat we♥it

1 kommentti:

  1. Mä liikun hirveen paljon enemmän ulkona keväällä& kesällä, en voi sietää talvella ulkona liikkumista. Liukasta, kylmää, plus mulla ei ole kunnollisia liikuntavaatteita talvelle. Aina on liian kuuma tai liian kylmä.

    En malta odottaa kun lumet sulaa ja pääsen aamulla ulos juoksemaan rappusia ja juoksulenkeille!

    Talvella tulee käytyä jumpissa ja salilla.

    VastaaPoista