perjantai 12. elokuuta 2011

-200g ja ärrimurria

Tänään oli siis mittaus- ja punnitusaamu. Mutta kuten jo eilen mainitsin, töihin piti rientää jo klo 5.15, joten jätin mittailut huomisaamulle (tosin, luulempa, ettei mitään kovin kummoista ole tapahtunut). Heräsin tänään 4.35, kopeloin silmät sikkuralla vaa'an sängyn alta ja hyppäsin kyytiin, ja yritin tihrustaa lukemaa. Ruutuun ilmestyi: 58,6kg. Eli viime viikkoon sentäs jotain edistystä (-200g). Muistelin aamulla vielä, että viime perjantain lukemat olivat samat, mutta onnekseni muistin väärin :D oli mukava ylläri, kun äsken tarkistin lukuja. Kävin tuossa kuuden aikaan uudestaan puntarilla, ihan vaan tarkistaakseni, paljonko aamupaino eroaa illasta. Ihmetyksekseni se oli vain +200g aamupainoon! Tosin, voipi johtua siitä, etten ole syönyt kuuteen tuntiin mitään..

Ruuasta ja syömisestä puheenollen.. Meidän pitäisi kohta lähteä käymään kaupassa, mutta tuo miehenpuolikas on höpöttäny puhelimessa jo varmaan tunteroisen verran! Prkl. Ja minä olen ollut valmiina kauppaanläähtöön saman ajan. Aina nuita miehiä saa odotella! Ajatuksena oli tehdä nyt viikonloppuna karppiruokaa. Ensimmäisenä vuorossa olisi pizza... jos me nyt minnekään kauppaan edes pääsemme. Ottaa pattiin.

Oikeastaan tänään on ottanut pattiin vähän kaikki.. varsinkin sen jälkeen, kun heräsin päikkäreiltä. Erittäin huonot päikkärit olivat, kun nyt olen vain kiukkuinen, ärtynyt ja edelleen väsynyt. Päikkäreiden jälkeen minulla haluttaa yleensä jotain hyvää. Aloinkin heti unelmoimaan karkista, sipseistä, poppareista, kakuista jne. Ärtyneenä mietin jo lopettavani karppauksen kokonaan. Miksi en voisi omistaa aivan supertoimivaa aineenvaihduntaa? Miksi jotkut pystyvät syömään mitä tahansa lihomatta? Ja miksi hemmetissä minä en kuulu tähän joukkoon?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti