maanantai 22. elokuuta 2011

Kana-katkarapuwokki

Viikonlopun menu oli melko itämaispainotteinen: lauantaina kiinalaista, sunnuntaina itsetehtyä wokkia. Olen haaveillut omasta wokkipannusta jo jonkin aikaa ja viimeinkin sunnuntaina sellaisen hankimme. Hackmannin Kovanaama -tuotesarjan wok tuli ostettua. Pitihän se tietenkin heti sunnuntaina myös testatakin.

Kana-katkarapuwok
broilerisuikaleita (maustamaton tai maustettu)
katkarapuja
1 porkkana
kiinankaalta
2 pientä paprikaa (punaista ja keltaista)
 ½ tölkkiä vesikastanjoita
valkosipulinkynsi
1 sipuli
2rkl tuoretta inkivääriä
puolikkaan limen mehu
paistamiseen 2-3rkl öljyä
Chicken Thai Wok Spice Mix -pussi


Suikaloi kiinankaali, porkkana ja paprikat n. 5cm pitkiksi tikuiksi. Kuori ja pilko pieneksi valkosipuli, sipuli ja inkivääri. Kuumenna öljy wokissa ja paista siinä inkivääriä, valkosipulia ja sipulia. Lisää broilerisuikaleet pienissä erissä pannulle ja ruskista ne nopeasti. Nosta broileri syrjään. Lisää porkkanasuikaleet ja tarvittaessa lisää öljyä. Paista porkkanoita noin parin minuutin ajan ja heitä sekaan paprika, kiinankaali, vesikastanjat sekä broilerit. Lisää limen mehu. Ripottele sekaan maustepussi ja ohjeen mukaan 1-2dl vettä. Anna kiehahtaa. Ihan lopuksi lisää myös katkaravut.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti