lauantai 27. elokuuta 2011

Farkut

Vietin tänään kaupungilla kolme tuntia shoppaillen. Ja kyllähän sitä rahaa taas meni ja vaatteita on nyt muutama kappale enemmän. H&M:llä hullaannuin aivan täysin. Nimittäin sieltä lähti mukaan kaksi neuletta ja kahdet farkut.. Jotkut ajattelevat nyt, että eihän tuo ole vielä mitään! Mutta en oikeasti muista, koska viimeksi olen kyseisestä putiikista jotain ostanut.. Paitoja sieltä lähtee toisinaan mukaan, mutta että farkkuja. H&M:n farkut eivät ole oikeastaan koskaan sopineet minulle. Ne ovat olleet hassun mallisia. Eka kokeilemani koko on saattanut olla liian suuri, mutta seuraava koko jo aivan liian pieni. 

Tänään sitten otinkin parit farkut kokeiluun.. Otin kokeiluun tuumakokoa 30 ja 29 olevia farkkuja, joita yleensäkin käytän. Menin sovituskoppiin, kokeilin farkkuja ja totesin, että nämähän ovat yllättävän hyvät! Toisista farkuista jouduin hakemaan vielä jopa pienemmän tuumakoon, eli kokoa 28. Ja voi että minä keimailin pukukopissa tuumakoon 28 housujen kanssa. Ne olivat suorastaan täydelliset jalassa! Hymyssä suin kiikutin sitten kassalle neuleiden kanssa kokoa 28 ja 29 olevat farkut. (Kokeilin myös toisista farkuista kokoa 28. Menivät ne jalkaan ja jopa kiinnikin, mutta puristivat ikävästi mahasta ja kuroivat navan kohdalta läskit yhteen, niin että navan alle muodostui viiva. Ei mikään kauhean ihana näky... Tosin olisihan niistäkin voinut ottaa tuumakoon 28, jotka olisivat olleet sitten motivaatiofarkkuina..)

Ajattelin, että tänään tuo kaupungilla löntystely ja shoppailu saisivat riittää päivän liikunnaksi. En vain jaksaisi lähteä lenkille! Toisaalta, tiedän, että omaatuntoani alkaa kolkuttaa, mutta... Jospa sitä pääsisi illan päätteeksi tanssilattiallekin. Saas nähdä. Mutta huomenna lenkille ainakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti