sunnuntai 28. elokuuta 2011

Aurajuustotäytteiset broilerinfileet kera herkkusienikastikkeen

Sunnuntain kunniaksi kokkailtiin ruokaa kotona.

Aurajuustotäytteiset broilerinfileet
maustamattomia broilerinfileitä
Valion levittyvää aurajuustoa (murukin käy)
pekonia
suolaa
mustapippuria
currya

Pintamausta broilerinfileet suolalla, pippurilla ja currylla. Laita nokare aurajuustoa kunkin fileen keskelle ja taita filee kaksinkerroin. Kierrä kunkin fileerullan ympärille pekonia. Homma pysyy pekonin avulla kasassa eikä esim. hammastikkuja tarvitse. Laita fileet rasvattuun uunivuokaa ja paista uunissa 225 asteessa n. 30min.



Herkkusienikastike
2 isoa herkkusientä
iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
öljyä/rasvaa
kermaa
jämät Valion pehmeästä aurajuustosta (jos kaikki ei mennyt kanoihin)
mustapippuria
kurkumaa
suolaa


Silppua sipuli ja leikkaa herkkusienet paloiksi. Kuullota sipulia ja puristettua valkosipulia hetki pannulla. Lisää sekaan herkkusienet. Ruskista hetki. Lisää joukkoon kerma ja aurajuustojämä. Mausta.


Lautaselle pääsi kaveriksi myös salaatti (kiinankaali, kurkku, tomaatti, fetajuusto, oliivi) ja ruusukaali. Ruusukaalta en kyllä toistamiseen syö.. Ei ollut oikein minun makuuni ollenkaan!



1 kommentti: