maanantai 22. elokuuta 2011

22.8.11

Tänään on ollut todella toimelias päivä! Yleensä aamuvuorosta päästyä kotona saa aikaiseksi nukkua vain päiväunet.. Sitten koko loppupäivä meneekin ihan pilvessä. Riippuen päiväunien laadusta. Joskus tulee nukuttua niin huonot päikkärit, että oksat pois! Ihan tööt olo koko loppupäivän.

Viime yönä tuli nukuttua kyllä niiiin huonosti, että päiväunet olivat ihan poikaa työpäivän jälkeen. Ärsyttää, kun menee toisinaan ihan plörinäksi yöt, kun pitäisi aikaiseen aamuun herätä. Viime yö oli justiinsa sitä. Aivan hirveä olo, kun aamulla herätessä (siis 04:30) tuntui ihan siltä, ettei ollut nukkunut tippaakaan. Aivan kuin olisin pyörinyt koko yön kyljeltä toiselle. Töistä päästyäni nukuin siis ansaitut päiväunet (2h). Oikein hyvät päikkärit vieläpä olikin, koska ei ollut ärtynyt ja väsynyt olo herätessä. Päikkäreiden jälkeen odottelin vesisateen loppumista, pesin pyykkiä ja kävin kirjastossa.

Kirjastosta lähti mukaan nämä kaksi kirjaa. Ei siis mitään lukuromaaneja.. Vaan keitto- ja treenikirja. Tosin, en tiedä onko tuosta treenikirjasta mitään hyötyä. Lähinnä otin sen sen takia, että siitä saisi vinkkejä eri lihasliikkeisiin. Yritin nimittäin eilen kaivella netin syövereistä erilaisia lihasliikkeitä, mutta helekutti, kun niitä oli paljon! Valinnanvaikeushan siinä iski.. Ja kun kaikkea ei kuitenkaan voi tehdä. Ärh. Tuon vokkikirjasen lainasin ihan tuon uuden wokkipannun innoittamana. Mutta sitten tämän päiväisiin syömisiin ja liikkumisiin.

Syömiset:
klo 04.45
- kuppi kahvia
- partaäijää kera ananaksen
- ananasmehu
klo 08.45
- pilttipurkki
- kuppi kahvia
klo 11.00
- salaattia
- kaksi jauhelihapihviä
- kevytmaito
klo 15.45
- salaatti (salaatti, kurkku, tomaatti, fetajuusto, oliivi, aurinkokuivattutomaatti)
klo 20.00
- 100g raejuustoa
- porkkana, kurkku, kukkakaali + kermaviilidippi (itse maustettu)

Ja nyt on kyllä niiiiin täysi olo... Ei olisi ehkä pitänyt sittenkään änkeä itseeni noin paljon rehuja. Hyh. Kermaviiliin tuli muuten: valkosipulirouhetta, sitruunapippuria, paprikamaustetta, tabascoa ja hippasen suolaa.

Liikkumiset:
- 40min pyörälenkki. Karttapalvelun mukaan 10,8km.

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi sulla! :) Tsemppiä keventymiseen ja toivottavasti pääset tavoitteeseesi! Munkin blogia saa käydä kurkkaamassa! =) http://kuuskytmiinuskymmenen.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia kovasti! tsempit ovat aina tarpeen :)
    Ja tervetuloa lukijaksi :)

    VastaaPoista