keskiviikko 13. helmikuuta 2013

13.2.13

Syömiset:
klo 04:00 (kotona)
- kaksi kupposta kahvia
- mangopiltti
klo 06:45 (töissä)
- kaurapuuro voisilmällä
klo 08:45 (töissä)
- kupponen kahvia kevytmaidolla
klo 11:00 (töissä)
- tonnikalamakaronipaistosta
- salaatti (punajuuri, omena, sipuli)
- rasvaton maito
klo 15:00 (kotona)
- activia kevyt vilja
- monivitamiinipore
klo 18:45 (kotona)
- hunajamarinoitua broileria
- raejuustoa
- kirsikkatomaattia
klo 19:30 (kotona)
- kourallinen pähkinöitä

Vettä päivän aikana: n. 1,8l

Liikkumiset:
- 5min hulavannetta

Mulla oli tänään valtaisa laskiaispullahimo töissä! Tiesin jo aamuvarhaisella kotoa lähtiessä, että meillä on edelleen laskiaispullia töissä ja himoitsin niitä jo ennen töihin menoa siis. Suureksi onnekseni meidän jääkaapissa niitä ei ollut, vaan vain kahvihuoneessa. Jos niitä olisi jääkaapista löytynyt, olisin ihan varmasti syönyt yhden nälissäni. Unohdin ottaa (tai oikeastaan meillä ei edes kotona ollut) töihin hedelmää pikkunälän iskiessä, joten mun piti syödä aamupuuroni jo ennen seiskaa normaalin kahdeksan sijasta. Kahvitauolla laskiaispullat olivatkin siinä pöydällä tarjolla. Nuuhkin ja katselin niitä, join kahvini ja menin jatkamaan työntekoa!

Mun oli tänään tarkotus käydä salilla, mutta tuli hieman mutkia matkaan. Nimittäin meidän auto ei suostunut avaamaan oviaan, vaan ovet pysyivät visusti lukossa. Siitä syystä ei päästy myöskään kauppaan, joten piti vähän soveltaa päivällistä. Olisin tehnyt kanasalaattia, mutta ei ollut salaattivermeitä. Toivottavasti auto alkaisi huomenna yhteistyöhön!

2 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon tiukasta itsekurista, mä varmaan oisin sortunut. :D Mä lupasin itselleni tänä vuonna yhden laskiaispullan ja voi taivas kun ne on hyviä...

    Kiva blogi sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti! :) Ei mun itsekurissa hirveenä kehumista ole, parantamisen varaa on vielä.. On kiva kuitenkin huomata, että se on kuitenkin jo kehittynyt ja pystyn vastustamaan kiusauksia :) Söin itsekin laskiaistiistaina yhden pullan ja oli kyllä taivaallista!

      Poista