lauantai 16. helmikuuta 2013

16.2.13

Eilen illalla vaihdoin tosiaan hieman viihteelle. Join tosin vain kaksi kuivaa siideriä, karpalon ja omenan. Käytiin pystärissä istuskelemassa ja juttelemassa, mutta väsy ja nälkä iski jo kahdentoista jälkeen, joten suunnattiin autolle. Toinen puolisko kävi ostamassa itselleen yöruokaa, mutta minä jätin välistä niinkuin lupasinkin. Mutta arvatkaa vain tekikö mieli?? Mulla oli myös ihan hirvee nälkä, mutta en sortunut, en. Ja voi, että sitä kiukutuksen määrää, kun toinen kiikutti hampparin autoon tuoksumaan... :D selvisin kuitenkin kunnialla ja söin aamulla onnellisena kaurapuuroa!

Heräsin tänään viikonlopun kunniaksi vasta vähän ennen kymmentä, joten aamupala hieman venyi. Välipala suijui melko lihaisissa merkeissä :D ja päivälliskebab oli huuuuurjan suuri. Aivan hirvittävä läjä kebabbia ja salaattia tuotiin eteeni. Söin aivan liikaa ja lautaselle jäi siltikin ihan mahottomasti ruokaa. Oli ihan hirveä ähky olo pitkästä aikaa enkä edes muista koska viimeksi olisin syönyt itseni nuin turvoksiin. Mulla ei ole ollut nyt pariin viikkoon yhtään turvonnut olo ruokailun jälkeen, kun olen syönyt pienempiä annoksia ja säännöllisesti. Ihan hirvee tämmönen ähkyfiilis, hyi! Vielä yli pari tuntia ruokailun jälkeenkin oli täysi olo =/

Syömiset:
klo 10:00 (kotona)
- kaksi kupposta kahvia kevytmaidolla
- kaurapuuro raejuustolla ja mehukeitolla
klo 14:30 (kaupungilla)
- 1 grillimakkara
- ½ poromakkara (ketsuppia, sinappia)
klo 17:00 (kaupungilla)
- kebabsalaatti ilman kastikkeita
klo 20:30 (kotona)
- 7 karkkia
- popparia
- monivitamiinipore

Vettä päivän aikana: n. 2l

Tänään soin itselleni rennomman päivän. Käytiin kaupasta ostamassa Putous-herkkujakin. Toiselle puoliskolle karkkipussi ja mulle popparia. Tosin hieman varastin karkkia enkä minäkään koko popparilastia yksin sentään syönyt :D huomenna sitten taas ruotuun :)

Ps. Pt:kin otti vihdoin ja viimein yhteyttä. Ensi viikon lopulla pääsen tutustumaan laitteisiin ja saan ohjelmani :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti