torstai 7. helmikuuta 2013

7.2.13

Syömiset:
klo 06:30
- kaksi kupposta kahvia kevytmaidolla
- kaurapuuroa raejuustolla ja mehukeitolla
klo 09:00
- kupponen kahvia kevytmaidolla
- klementiini
klo 11:15
- broilerikeittoa
- salaattia (tomaatti, jäävuorisalaatti, hieman salaatinkastiketta)
- vajaa desi mansikka-raparperikiisseliä
klo 12:30
- kupponen kahvia kevytmaidolla
klo 14:15
- piltti
- banaani
- pieni pala suklaaviineriä
klo 17:15
- salaatti (jäävuorisalaatti, kurkku, tomaatti, kinkkusuikale, fetajuusto, salaatinkastike)
- monivitamiinipore
klo 20:00
- ½ purkkia rahkajogurttia
- klementiini
- vähän pähkinöitä

Vettä päivän aikana: n. 1,4l

Huh, olipas rankka työpäivä. Nimittäin heti kun menin töihin pöydällä komeili suuuuuren suuria ja tuoreita korvapuusteja ja pienempiä suklaaviinereitä. Ne ei tehnyt ollenkaan tiukkaa, kun ne olivat suljetussa pussissa. Mulla ei ole minkäänlaista ongelmaa itsekurin kanssa, jos esim. karkkipussi tai pullapussi pysyy visusti avaamattomana. Varsinkin töissä, koska enhän minä nyt sitä viitsi ekana olla avaamassa. Aukinaiset ja esillä olevat herkut on sitten asia erikseen. No, ekalle kahvitauolle mennessäni kahvihuoneen pöydällä komeilikin sitten suuuuuuuren suuria laskiaispullia, jossa oli todella ihanan paljon kermavaahtoa välissä. Ne eivät olleet suljetussa pussissa, vaan tarjolle laitettuna. Otin kahvia ja menin istumaan pullien eteen. Katselin niitä kaihoisasti ja join kahvini. Sitten poistuin huoneesta. Jee, mission completed!

Välipala-aikaan suuhuni meni kuitenkin pieni pala suklaaviineristä, koska työkaverini kysyi, syönkö osan hänen viineristään.. Niimpä niin. Helppohan se on toisia syyttää :D

Huomenaamulla klo 04:00 punnitsen itseni. Pidän edelleen kiinni siitä, että punnituspäiväni on perjantai. Jännällä odotan, onko tämä kontrolloidumpi syöminen vaikuttanut millään tavalla painooni. Lauantaina tulee sitten kuvia ja mittoja! Huomenna mulla olisi myös ensimmäinen salipäivä ja yritän pitää siitä kiinni (jos en sitten jänistä, iik!).

kuva: we♥it

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti