sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Ensi viikon liikuntasuunnitelmia

Olipas mahtava olo tänään herätä siihen, että kropassa tuntui eilinen salitreeni! Kädet tosin ovat olleet kipeänä perjantaista lähtien, mutta tänään tunsin eloa myös vatsa- ja kylkilihaksissa! Jaloissa/pepussa ei ole mitään tuntemuksia. Teinköhän liian pienillä painoilla? Tällaisia tuntemuksia en ole koskaan saanut aikaiseksi kotitreenillä (jos ei oteta sitä viime sunnuntain kyykkäilyä, joka todella laittoi jalat juntturaan :D).Tänään menen salille iltasella ja ajattelin keskittyä jalka/peppu/vatsa -osastolle.

Mulla on tiedossa melko välivuoropainotteinen työviikko. Ainut iltavuoro olisi keskiviikkona, mutta vaihdettiin työkaverini kanssa työvuoroja, joten mulla onkin välivuoro. Siispä onkin hieman hankalaa suunnitella seuraavalle viikolle urheiluja, jos haluan käydä salilla aamulla ennen töitä tai illalla 19-21 aikaan. En halua mennä ruuhka-aikana. Kaiken lisäksi ollaan lähdössä viikonloppuna anoppilaan heti mun työvuoron jälkeen eli päivällä, joten perjantaina enkä lauantaina pääse saleilemaan. Sunnuntaina on siis pakko mennä.

Tässä alustavaa suunnitelmaa ensi viikolla:

Maanantai: salille n. klo 7:30 (aerobinen pelkästään?)
Tiistai: salille joko klo 13-14 välillä tai illalla 19-21 välillä
Keskiviikko: salille 19-21 välillä
Torstai: välipäivä tai salille klo 19 jälkeen
Perjantai: välipäivä
Lauantai: välipäivä
Sunnuntai: salille illalla

Torstaina pidän luultavasti välipäivän, koska pääsen töistä puoli viiden aikaan ja seuraavana päivänä on aamuvuoro klo 05 alkaen. Jostain syystä haluan aina pitää aamuvuoroa edeltävän illan vapaana, koska haluan vain oleskella kotona ja rentoutua ennen nukkumaanmenoa ja aamuherätystä. Toisaalta voisin kyllä kokeilla sitäkin, että menen salille vaikka seitsemän aikaan ja kokeilen, miltä tuntuu. Hirveetä säätämistä :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti