maanantai 4. helmikuuta 2013

Eka ruokapäiväkirja

Päivittelin tänään uuden lähtötilanteeni tuonne oikeaan painopalkkiin. Eli tänään aamupaino oli 59,5kg. Joulun jälkeen tammikuun alussa paino oli kivunnut 60,8kg:n. Sain kuitenkin joulupöhötyksen melko helposti pois syömällä viikon pelkkiä keittoja. Nyt kuitenkin heitän humpuukidieetit jorpakkoon ja alan kiinnittämään huomiota syömisrytmiini sekä siihen, mitä suuhuni oikein pistänkään.

Tämän päivän syömiset menivätkin oikein hyvin.

Syömiset:
klo 08:00 (kotona)
- kaurapuuroa kera vadelmakeiton ja raejuuston
- kaksi kuppia kahvia kevytmaidolla
- lasillinen monivitamiiniporejuomaa
klo 11:15 (töissä)
- yksi pieni peruna
- lihakastiketta
- salaattia (vesimeloni, hunajameloni, jäävuorisalaatti)
klo 13:00 (töissä)
- kupponen kahvia kevytmaidolla
klo 14:15 (töissä)
- appelsiini
- pari pientä vesimelonin palasta
klo 17:00 (töissä)
- purkki jogurttirahkaa
- tölkki ananasta mehuineen
klo 20:00 (kotona)
- yksi hapankorppu margariinilla, juustolla, leikkeleellä ja kurkkusiivuilla + 2 leikkelettä ja 2 juustosiivua suoraan suuhun...
- piltti

Vettä päivän aikana: n. 1,8l

Meinasin ensin, etten laita ylös ollenkaan noita ylimääräisiä leikkele- ja juustosiivuja, nehän on ihan pieniä juttuja.. Mutta lopulta lisäsinkin ne syömisiini. Tottakai minun on kirjattava ylös aivan kaikki syömiseni!

Mulla on pienoinen ongelma. Nimittäin en oikein tiedä, miten söisin aamuvuoropäivinäni. Silloin herään neljän aikaan aamulla (aamuyöllä siis). Ennen olen tehnyt niin, että söin neljän, puoli viiden aikaan kunnollisen aamupalan ja kahdeksan aikaan toisen aamupalan, joka piti sisällään yleensä pilttiä tai jonkin hedelmän. Nyt olenkin kääntänyt tämän toisinpäin eli syön varhain aamulla jotain pientä (esim. piltin) ja otan töihin mukaan kauraryynit ja syön kahdeksalta aamupuuron, niin kuin normaalistikin. Kumpaa te kannatatte?

Mielestäni aamuneljältä syöminen menee yösyömisen piikkiin, mutta jotain mun on pakko saada suuhuni heti kun herään. Olen niin tottunut syömään melkeinpä heti herättyäni. Kaurapuuro taas ei uppoa heti aamuneljältä enkä sitä jaksaisi alkaa vääntämäänkään siihen aikaan.

Nyt alan painumaan pehkuihin.

Ps. Mulla on teille kerrottavana eräs ihan uusi juttu, jota en epäonnistuneilla yrityskerroilla kokeillutkaan, mutta siitä kirjoittelen huomenna paremmalla ajalla ;) Oon siitä hyyyyvin innoissani!

1 kommentti:

  1. Kannatan eka sitä piltin syömistä ja kasin aikaan aamupuuro! :) Tai vaihda se piltti vaikka rasiaan miniluumutomaatteja? tomaateissa on vähän kaloreita mutta täyttää mahaa kivasti.

    VastaaPoista