lauantai 9. helmikuuta 2013

Lähtötilanne vol 3

Taas on totuuden aika kera kuvien ja mittojen. Paino eilen 8.2.13 oli tasan 59kg. Tammikuun alussa joululomien jälkeen painoa on lähtenyt sellaiset -1,8kg eli joulupöhötys ainakin on tiessään. Painoindeksi tällä hetkellä on tasan 25 eli lievän lihavuuden puolella ollaan, mutta tuostahan on normaalipainoon matkaa sellaiset -200g. 

Mitat:
käsivarsi: 31cm (32cm) (32cm)
rinnan alta: 76cm (78cm) (80cm)
vyötärö: 72cm (74cm) (77cm)
napa: 89cm (89cm) (93cm)
lantio: 98,5cm (101cm) (101cm)
reisi: 58,5cm (58,5cm) (60cm)

Lihavoidut ovat tämän hetken mitat, ekassa sulussa olevat viime tammikuun mittoja ja vimpat luvut sitten syksyn 2011 mittoja. Nuista linkeistä voitte vertailla lähtötilanteita keskenään. Ihan kiva huomata, että vaikka paino onkin melko samassa kuin edellisillä kerroilla, on senttejä paljon vähemmän kuin syksyllä 2011. Jos nyt ihan oikein laskin, olen yhteensä 18cm kapeampi kuin syksyllä 2011!

Tässä sitten tämän hetken kuvat edestä, sivulta ja takaa. 


Nyt ne kuvat ovat siinä taas julkisesti! Päivitystä mitoissa ja kuvissa ajattelin julkaista aina n. kuukauden välein, niin kuin edellisilläkin kerroilla.

Mua laiskottaa ihan hirveesti. Nousin tänään kahdeksan aikaan, vaikka avasin ekan kerran silmäni jo joskus seitsemän jälkeen. Kasilta sain itseni kuitenkin vasta ylös. Pitäis harjoitella noita aamuheräämisiä, varsinkin iltavuoroon mennessä ja viikonloppuina, jos meinaan kammeta itseni heti aamusta ennen ruuhkia salille. Mulla olisi tarkoitus tänään siivoilla ja pyykkäillä, mutta olen vain tiskit laittanut koneeseen. Kaupassa pitäisi käydä myös. Kuuntelen tällä hetkellä sohvalla Spotifyta ja kirjoittelen tätä. Juuri nyt tekisi mieli kovasti lähteä salille, kiitos hyvän musiikin! Pitäisiköhän jättää tänään Putous välistä ja suunnata iltasella liikkumaan.. Hmm.

4 kommenttia:

  1. Sun vartalossa on kyllä tapahtunu paljon muutoksia, vau! Ja hehe tää on varmaa ainoo blogi mitä luen edellee 1-2 vuoden jälkee, kaikki muut on lopettanu/antanu periks :D Propsit sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Vaikka peilistä näen edelleen saman vartalon, mitä se oli syksyllä 2011, näkyy kuvista ihan selvä muutos. Vaikkakin se paino on sama. Ihan jees juttu! :)

      Onhan tää tämmöstä jojoilua.. Mutta toivon mukaan tää on se viiminen kerta, jolloin myös pääsen tavoitteeseeni!

      Poista
  2. hei! Törmäsin blogiisi ja ajattelin jäädä seurailemaan kehitystäsi, sillä olet lähes minun kokoiseni, sentit suurinpiirtein samaa,vaikka paino ja pituus-suhde on eri, itsellä pituus 161 ja paino 60,5.
    Eli tsemppiä sinulle ja jään odottelemaan uusia lisäkuvia ja mittoja. :)

    Tästä me pienennytään kohti kesää, tsemppiä!

    -SaraEE-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja tervetuloa seurailemaan! :) tsemppiä myös sulle!

      Poista