lauantai 23. helmikuuta 2013

Herkuttelupäivä

Lauantai on hyvä päivä pitää herkuttelupäivää. Ollaan käyty kiinalaisessa syömässä ja lisäksi meillä on karkkia ja jätskiä illaksi. Koskakohan olen syönyt jätskiä viimeksi.. Kesällä sitä tulee syötyä paljon enemmän. Karkkia saatan ottaa ehkä muutaman. Onneksi toinen puolisko osti pussin, jossa on paljon hedelmäkarkkeja, niistä en hirveänä välitä.

Tämä ei ole mikään repsahduspäivä, vaan ihan suunniteltu viikonloppuherkuttelu.


Tähän mennessä ruokailut mennyt tänään näin:

klo 08:15
- kaurapuuro raejuustolla ja mehukeitolla
- kupponen kahvia kevytmaidolla
klo 11:45
- prk jogurttirahkaa, ananasta
klo 15:00
- kiinalaista ruokaa
- kupponen kahvia kevytmaidolla
- pikkuinen keksi
klo 19:00
- monivitamiinipore

Nyt iltasella lisäksi vielä siis vähän jätskiä ja karkkia.

Vettä päivän aikana: n. 2,1l

Eilisestä päivästä en jaksanut ollenkaan alkaa kirjoitella ruokapäiväkirjaa, koska olin kotonakin vasta kymmenen aikaan. Menin suoraan sohvalle katselemaan telkkaria ja lopulta nukahdin siihen. Kahdentoista jälkeen siirryin sänkyyn nukkumaan. Mutta eipäs siinä päivässä mitään ihmeellistä ollut. Vähän liikaa meni leipää suuhun, mutta muuten ok.

Liikkumiset tänään:
- 1h 15min salilla

Salille lähdin puoli kymmenen aikaan aamusella. Tein ensin 10min lämmittelyn ja sitten menin rohkeasti kuntosalilaitteille. Pt ei ole vieläkään laittanut mulle ohjelmaa sähköpostiini (aikaansaamaton pt kyllä!), mutta menin muistini varassa. Koko kroppa sai siis lihasharjoitustakin. Ja muistin tälläkertaa venytelläkin! :D tosin mulla on tällähetkellä yläkroppa ihan jumissa (lähinnä kädet), kiitos kuuluu luultavasti wii-nyrkkeilylle.. Ai, jumankekka! Melkein meinasin jättää käsilihaksetkin välistä salilla, mutta tein ne kuitenkin, vaikka kyllä teki tiukkaa! Vaikka olenkin käynyt nyt tosissaan salilla vain tämän yhden kerran, odotan innolla sitä hetkeä, kun saan lisätä lisää painoja kehiin!

Huomenna ois tarkotus käydä myös salilla, joko aamusta tai sitten illalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti