maanantai 16. tammikuuta 2012

16.1.12

Syömiset:
klo 04:30
- ruispalan molemmat puolet kera margariinin, kalkkunaleikkeleen, kurkkusiivujen ja kananmunan
- kaksi kuppia kahvia kevytmaidolla
klo 08:45
- banaani
- kupponen kahvia rasvattomalla maidolla
klo 11:15
- broilerikastiketta
- ohrasuurimoita alle desi
- salaattia iso kasa
klo 15:30
- kourallinen pähkinöitä
klo 17:00
- salaatti (jäävuorisalaatti, kurkku, kirsikkatomaatti, kylmäsavulohi, kananmuna)

Tänään on tullut syötyä jotenkin tosi huonosti.. Nimittäin aamupalaleivät jysähtivät inhottavasti mahanpohjalle. Ja lounaalla syödyt ohrasuurimot olisi pitänyt jättää kokonaan ottamatta.. Niistä turposi maha ihan hirveästi ja meni kipeäksi. Osasyynä voi kyllä olla sekin, että syöminen ei ollut mikään nautinto vaan pikapikalounas. Tuo melkein kuuden tunnin syömättömyystauko johtuu ihan vain siitä, että heti töistä päästyäni kaaduin suoraan sängylle ja nukuin menemään 2½ tuntia :D

Liikkumiset:
- 30min My Fitness Coach Club (jalat, peppu, vatsa, selkä)

Meni taas vähän säätämiseksi tuo pelaaminen.. Tein yhden ohjelman (Easy Sit Up And Down) ihan kokonaan, se oli kestoltaan 13min. Muista ohjelmista tein vain alun ja jätin kesken vaikeuden takia (tai jaksamisen..). Tuossa pelissä onkin vähän sellainen ongelma, että siinä on niin hervottomasti vaihtoehtoja! Ei mitenkään ehdi kokeilla kaikkia. Minun pitäiskin tehdä nyt jonkinlainen treeniohjelma ja ainakin perehtyä kunnolla tuon pelin treeniohjelmiin.

4 kommenttia:

  1. Syöt koko ajan mielestäni järkyttävän vähän. Laihduttaessa totta kai pitää syödä vähemmän kuin kuluttaa. Mutta itse näkisin että jos aiemmin olet syönyt ihan yhtä vähän, niin ehkä sinä on syy siihen että projekti jäi kesken...

    Jos on nälissään ja itteänsä kiduttaa niin ei ole ihme että repsahtaa. Tiedän myös että laihduttaessa sitä herkästi huumaantuu laihtumisesta ja sen takia ei edes tunne nälkää enää jossain vaiheessa samanlailla. Mutta kroppa kyllä tuntee ja kroppa huutaa sitten tarvitessaan sinne sitä tavaraa - osa syy ehkä myös repsahduksille.

    Sinuna tarkastaisin tuota ruokavaliota vielä. Laihduttamisen lisäksi sen pitäisi kai olla elämäntapa muutos ja se onnistuu paremmin kun alusta asti on oikeilla jäljillä.

    VastaaPoista
  2. Mun mielestä sää taas syöt hyvin! :) Mikä passaa toiselle ei välttämättä sovi toiselle. Itekkään en laihu mihinkään jos söisin esim 1600 kaloria päivässä. Peruskulutukseni on niin olematon. En malta odottaa että pääsen taas suomeen ja saan alotettua GFG n! :) Se jos mikä mulla tehoaa.

    VastaaPoista
  3. Täällä kanssa yksi GFG:n kannattaja! Sillä kilot pois ja sitten ylläpitoon se vähän muokatem tietysti ja enemmän kaloreita :)

    VastaaPoista
  4. Oikeastaan syön paljon paremmin kuin normaalisti, ennen laihdutusta. Minulla on melko säännöllinen ruokailurytmi (niin säännöllinen kuin se vain vuorotyöläisellä voi olla), syön terveellisemmin ja paljon enemmän hedelmiä yms. Napostelut ovat jääneet lähes kokonaan. Tunnistan oikean nälän paremmin enkä todellakaan kiduta itseäni. Syön, kun minulla on nälkä. Ja nyt on mennytkin ruokailut niin, että nälkä on juuri ennen syömistä enkä siis kärvistele nälissäni montaa tuntia..

    Vielä pari viikkoa sitten söin kunnolla vain kerran päivässä (siis töissä). Muun ajan napostelin nälkääni tai mussutin leipää, kun en mukamas jaksanut alkaa vääntämään esim. salaattia itselleni.

    Täytyy kuitenkin myöntää, että tämän postauksen ruokailussa olisi ollut parantamisen varaa. Nimittäin nukkumaan mennessä mulla oli niiiin järkyttävä nälkä.. Illalla olisi vielä jotain pientä pitänyt syödä.

    VastaaPoista