keskiviikko 25. tammikuuta 2012

25.1.12

Syömiset:
klo 08:15
- kaksi kupposta kahvia kevytmaidolla
- kaurapuuroa veteen tehtynä kera voisilmän
(aamupalan nauttimisessa meni varmaankin 45min, koska mun maha ei ollut yhtään yhteistyökykyinen, vaan kipeä ja hieman sekaisin.. Mistähän sekin johtui..)
klo 11:45
- partaäijää, purkki ananasta
klo 12:30
- kupponen kahvia kevytmaidolla
- pieni pala vadelmakakkua (töissä oli tarjolla...)
klo 15:00
- kuningatarpiltti
klo 17:15
- pinaattikeittoa
- kolme pientä kananmunaa
- yksi kalaleike...
- lusikallinen vadelmakakkua...
- lasillinen kevytmaitoa
klo 22:00
- vähän pähkinöitä

Sanotaanko näin, että syömiset meni tänään hieman persiilleen ainakin päivällisen osalta.. Söin siis ison lautasellisen pinaattikeittoa kolmella kananmunalla ja vielä lisäksi yhden kalaleikkeen! Ja kakkua... Vielä kahdeksan aikaankin oli maha täynnä, hyih. Noh.. Huomenna parempi päivä!

Liikkumiset:
- 40min lihasharjoittelu (kädet, jalat/peppu, vatsa)
- 3min hulavannetta

Tänään ei huvittanut yhtään treenata Wiillä, joten tein itsekseni lihaksia.. Lihaksien tekeminen on kauhean tylsää. Ensin aloitan innolla ja loppua kohti laiskostun eikä koko homma enää kiinnostaisi. Tänäänkin tein käsitreenin innolla ja kokonaan läpi, jalat/pepun suhteellisen innolla ja vatsaa harjoitin aika laiskasti.. Äh. Siinä taas yksi asia, jossa pitäisi hieman kunnostautua: vetää treeni kunnolla ihan loppuun asti! Painaa täysillä!


Sitten saatte nähdä lisää ihania kuvia mun mustelmaisesta vatsasta, nimittäin mustelmia tuli yön aikana paaaljon lisää :D


Nyt on sitten mustelmia molemmin puolin.. Kaunista.

3 kommenttia:

  1. Löysinpä täs jotenki sun blogis ja täytyy sanoo, että oot hurjan rohkee ku oikeesti uskallat ja haluat laittaa kuvia siitä miten sun laihdutus edistyy! Ja täytyy viel sanoo et jotenki pystyn täysi samaistuu suhu. Mut joka tapaukses tosi paljo tsemppiä sun urakalles ja toivottavasti saavutat omat tavottees :)

    VastaaPoista
  2. Joo munkin mielestä tosi rohkeata laittaa kuvia, eikä noista nyt voi ketään tunnistaa. Mä ajattelin kans täs lähiaikoina laittaa kuvia, koska ehkä se motivoi mua kun näkee miltä oikeasti näyttää.

    VastaaPoista
  3. Niin, eipä mua kukaan tunnista läskien perusteella, niitähän minä täällä vain esittelen :D kuvat motivoi itseäni kyllä hirveesti. Varsinkin edistymiskuvat, koska muutosta ei välttämättä näe peilin kautta.

    Anonyymi: kiitoksia tsempeistä! :)

    VastaaPoista