keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Ajatuksia

Tuumailin nyt aamusella avokille, että mun ajatukset pyörii nykyään aika paljonkin syömisen ja urheilun välillä. Esimerkki tämän aamuisesta: 

Syön kello kahdeksalta aamupalan, joten urheilemaan pystyn vasta parin tunnin ruuan sulattelun jälkeen eli kymmeneltä. Jos liikun tunteroisen, kello on jo 11, jonka jälkeen on vain puoli tuntia aikaa käydä suihkussa, syödä lounasta ja laittautua töihin.

Tuntuu, ettei aika riitä liikkumiseen, koska tavoitteena mulla on tosiaan sulatella ruokaa parisen tuntia ennen minkään liikunnallisen aloittamista. Tänäänkin olisi pitänyt syödä aamupala jo joskus seiskan aikaan, että olisi ehtinyt liikkumaan ennen töihin menoa. Töistä pääsen vasta vähän ennen kasia, joten pitää varmaan liikkua vasta sitten iltasella. Pääasia on kuitenkin se, etten jätä treeniä väliin, vaan otan itseäni niskasta kiinni ja laitan wiin päälle! Perjantai ja lauantai on sitten niitä lepopäiviä.

Luen päivittäin monenlaisia laihdutusblogeja, joista saan lisämotivaatiota ja inspiraatiota itsellenikin. Monet tekevät kävely- ja juoksulenkkejä ja nyt olenkin huomannut, että pienimuotoinen lenkkeilyfiilis alkaisi nostaa päätään täälläkin suunnalla. Tekisi mieli niin lähteä pitkälle kävelylenkille.. Talvilenkkeily ei kuitenkaan tunnu mitenkään nautinnolliselta.. Varsinkaan, kun en taida omistaa kunnon varusteita. Pysyisiköhän Easytoneilla pystyssä? Oi, miksi ei voisi olla jo kevät, aurinko paistaisi ja maa olisi sulanut? 

Keväästä tulikin mieleeni... Sitten, kun pyörätiet ovat sulat, pyöräilen joka paikkaan ja lopetan bussilla huristelun (poikkeuksen tekee kaamea vesisade). Eli, jos haluan shoppailemaan kaupungille, niin eikun pyörän selkään ja menoksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti