maanantai 30. tammikuuta 2012

30.11.12

Syömiset:
klo 09:00
- kaurapuuro veteen tehtynä kera voisilmän
- kupponen kahvia kevytmaidolla
klo 12:00
- partaäijää kera ananaksen
- ananasmehu
klo 12:30
- kahvia kevytmaidolla
klo 15:00
- kourallinen pähkinöitä
klo 17:00
- broilerikastiketta
- vähän riisiä, ehkä ½dl
- pieni rieska kera margariinin, juuston ja suolakurkun
klo 19:15
- vihreää teetä
- 1 suklaakonvehti

Liikkumiset:
- tyhjää näyttää...

3 kommenttia:

  1. Miksiköhän ton lukemisen jälkeen mulle tuli mieleen, että syötpä sä vähän. :/ Tai ainakin näyttää tosi vähältä, tärkeintä se on miltä tuntuu. Mulla vaan jäis ihan kurniva nälkä tollasesta setistä. Saanko kysyä, että oletko projektisi aikana mennyt nukkumaan koskaan nälkäisenä?

    (Mäkin oon pikkunen (156 cm) et toisaalta välillä unohtuu, ettei mun kokosen pidäkkään syödä niin kuin monen muun.Mutta mutta...en jaksais lähtee armeijatyylisiin jumppiin jos söisin tosi vähän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Menen joka ilta hieman nälkäisenä nukkumaan. En koskaan vatsa kurnien, vaan pikku nälkä saa olla. En ole koskaan ollut mikään iltasyömäri enkä ole pitkiin, pitkiin aikoihin syönyt iltapalaa. Päivälläkin mulla on nälkä yleensä aina juuri ennen syömistä eli ei tämä mielestäni mikään kidutusdieetti ole. Olen aina syönyt melko pieniä annoksia, se napostelu, herkut ja roskaruoka on ollut mulle se pahe. Nyt olen napostelusta päässyt aika hyvin eroon ja samalla on myös ruoka-annoksien koko hieman kasvanut, senkin takia, etten syö ruualla kauheasti hiilareita.

      Lounaalla/päivällisellä mulla on yleensä lautanen täynnä ruokaa: salaattia paljon ja lihaa, kanaa, kalaa loput, joskus vähän riisiä, perunaa, pastaa. Aina ei ole kuitenkaan salaattia saatavilla, jolloin otan vähän enemmän riisiä, perunaa, pastaa.

      Minä liikun melko vähän, joten en voikaan mitenkään hirveitä määriä syödä. Esim. eilen ei tullut ollenkaan liikuttua.

      Poista
  2. hyvä blogi :) ! tsemppiä sulle !

    VastaaPoista