perjantai 20. tammikuuta 2012

-600g

Aamupaino 20.1.12 oli 57,5kg! Eli siis -600g edelliseen perjantaihin ja kahden viikon aikana on lähtenyt yhteensä -1,8kg! Painoindeksi nyt 24,4. Ohhoh.. Olen hieman hämilläni. Toisaalta ihan motivoivaa, kun paino on tippunut aika vaivattomastikin, mutta toisaalta sitten.. Lähteekö nämä kilot liian nopeasti? Noh, pitää nyt vielä katsella ensi viikon punnitus.. Jos silloinkin paino on tippunut hurjasti, asialle on tehtävä jotain.

Syksyllä sain tiputettua painoa 2kg 600g puolentoista kuukauden aikana ja kropassani tapahtui muutoksia. Nyt on lähtenyt jo 1,8kg enkä paljoakaan muutoksia näe.. Maha on tietenkin pienentynyt, mutta muuta ei ole sitten tapahtunutkaan. Huomenna voisin ottaa hieman kroppakuvia (lähinnä itseäni varten) ja vertailla niitä kaksi viikkoa sitten otettuihin. Pitää nyt katsoa, julkistanko niitä. Syksyllä kävin ahkerasti lenkkeilemässä, tein lihaksia. Nyt tämä paino on tippunut lähinnä ruokavaliolla ja wii-liikunnalla. Ruokavaliokaan ei mitenkään poikkea viime syksystä. Tosin nyt juon vettä paaaljon enemmän.. Onko tämä -1,8kg sitten tuon veden ansiota?

Mutta nyt jumppailemaan!

1 kommentti:

  1. Jos pudottaa painoaan pelkällä ravinnonmuutoksilla, ilman liikuntaa, kropasta lähtee läskin lisäksi lihasmassaa. Aiemmin sinulle on luultavasti tullut lihasta (eli olet kiinteytynyt samalla), joten kokonaisuudessaan sinulla on rasvaa lähtenyt enemmän kun se 2,6kg, koska lihasmassaa on tullut myös tilalle. nyt sinulla on lähtenyt siis sekä rasvaa että lihasmassaa joten vaikutus on varmasti eri! itse pudotin painoani aika runsaasti pelkällä ruokavaliolla, ja voin kertoa että nyt on sitten lihaksien eteen tehtävä työtä, puuuh! mutta tsemppiä sinulle. :)

    VastaaPoista