lauantai 7. tammikuuta 2012

Uusi startti jälleen..

Moni on minua kaivannut ja täällähän minä.. Yhtä läskinä ja itseinhon vallassa kuin viime kesänä ennen syksyn laihisprojektia.. Motivaatio on hakusessa! Motivaatiohan jäi sille kohtalokkaalle syksyiselle viikonlopulle, jolloin koko projekti koki kolauksen ja sille tielle on jääty, valitettavasti. Syksyllä olin vielä ihan tyytyväinen itseeni ja pudotettuihin kiloihin, mutta monta kuukautta on vierähtänyt, kilot ovat tulleet kaikki takaisin ja itseinho on suuren suuri.

Nyt on siis pakko ottaa itseään taas niskasta kiinni tämän homman kanssa. On meinaan syömiset menneet ihan mahdottomiksi! Olen joulun jälkeen potenut aivan hirvittävää itseinhoa ja läskioloa. Olo on turvonnut ja huono, vaatteet alkavat kiristää. Maha löllyy, samoin kädet, jalat myös, jopa kaksoisleuka! 

Ajattelin herätellä tämän blogin nyt henkiin, koska tästä oli apua syksylläkin.. Aloitan nyt aluksi pelkällä ruokavalion muutoksella ja tänne kokoan ruokapäiväkirjaa. Vielä ei kauheasti inspiroi lähteä lenkkeilemään, mutta jospas sekin kärpänen tässä puraisisi..

Uusi startti alkaa maanantaina, jolloin aamusta heti hyppään puntarille katselemaan kauhulukemia. Ruokavaliosta kirjoittelen tänään tai huomenna sitten hieman lisää, se kun tulee olemaan hieman erilaisempi kuin syksyllä.

Tällä hetkellä motivaattorina toimii edelliset syksyllä ottamani kuvat ja muodonmuutos syksyn aikana. Aivan mahtavaa nimittäin! Nyt inhoan itseäni sen takia, että löin kaikki kirjaimellisesti aivan läskiksi..

Nyt tarvitaan kovasti tsemppejä, että onnistun tässä urakassa! 

3 kommenttia: